« Utmanad... | Huvudsidan | Ovanligt tyst »

12 november 2007

Det vore inte sanningsenligt

ATT BENÄMNA DAGEN SOM EN KATASTROF men det blev ganska så hektiskt hela dagen efter uppgraderiingen i går. Det fanns saker och ting som inte funkade som det borde men det fanns också saker som fungerade alldeles utmärkt. Allt löste sig i sinom tid och mycket väremeutveckling, som alltid, helt i onödan.

Dagen gick i alla fall utan att jag hann reagera och när klockan var fem blev jag förvånad...
Jag hoppade simningen i morse, vilket var tur för det fanns lite småproblem som kvävde åtgärd redan tidigt.

I kväll har jag dock avreagerat mig duktigt på gymmet. Jag började med att jogga i en halvtimma (3.7 km) på löpbandet och sedan blev det Spinning i 45 minuter. Det fanns tankar, i alla fall innan spinningen att jag skulle ta en haltimma jogging till efter men det lade jag ner ;-)

I morgon blir det Pace och Spinning Puls ;-)
Och nu blir det sängen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 12 november 2007 21:34

Kommentarer

Ja någon måtta får det väl ändå vara på idrottandet! ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den12 november 2007 22:13

Post a comment
Remember Me?