« Efter middagen | Huvudsidan | Nästan så man skäms ;-) »

5 november 2007

Redan över

NU HAR BARNEN ÅKT HEM IGEN. I och för sig så åkte ju faktiskt Steffanie redan i går men Anna och vovvarna var kvar tills i dag så det blev inte så abrupt avslut...
Nu ville ju förstås Anna komma iväg innan det blev mörkt så det blev inte så mycket i dag. Men vi frukostade tillsammans, drack lite kaffe och tog en liten kortispromenad med hundarna innan det var dags för henne att åka vidare mot Stockholm.
När Anna hade åkt började jag röja undan och städa bort lite hundhår ;-) Tvättade och höll på när jag nu ändå var hemma...

Helt jobbfritt har det i och för sig inte varit i dag för jag fick lite samtal i morse om saker och ting som inte funkade. Så någon abstinens hann jag aldrig få. Några samtal under eftermiddagen kom det också men det var inte värre än att det gick att lösa telefonledes.

När Woffe kom stack jag...till gymmet. Vi hade en liten tanke Anna och jag att vi skulle tränat ihop i dag innan hon åkte hem men det blev lite stressigt så det får bli en annan gång.
Jag hade anmält mig till ett spinningpass på 45 minuter och det kändes bra. Så bra så att jag efter det gick ner i gymmet och sprang lite, 30 minuter, på löpbandet. Eller ja, jag sprang faktiskt inte hela tiden för jag ställde in ett intervallpass och till en början kändes det helt OK men när dom "tunga" backarna kom sänkte jag farten en smula och gick "uppför" sedan sprang jag igen när jag kom på "slätmark". Jag kände efter en stund att det nog var bästa att ta det lite lugnare i dag. Jag kom 3,5 km så lite blev det ju trots allt.

Steffanie gjorde mig uppmärksam på ett lopp i Malmö i december Lucialoppet som vi har för avsikt att springa tillsammans.
Det gäller ju att hålla sig i gång nu när hon lyckats övertala mig till att springa Göteborgsvarvet 2008...
Nåja, dom drar ju in alla vätskekontroller efter första dagen (har jag hört) så jag kommer ändå inte att klara det ;-)

Den som lever får se men springer jag lever jag i alla fall inte längre än tills dess ;-)

Vi har haft en fin helg + måndag i familjens sköte. Det är inte så ofta "vi får ha barnen för oss själva numera" så det kändes bra. Peter jobbade i lördags så han hade fullt upp med det och Oskar skulle på något som har med film att göra - vad har jag förträngt. Oskar är ju vansinnigt intresserad av allt som har med filmer att göra så det passade ju bra med det här arrangemanget just den här helgen. Anna är ju för det mesta ute och far land och rike runt på hundtävlingar så det var verkligen lyckat att vi kunde få hit dem bägge två just denna helgen. Att vädret sedan var strålande gjorde ju inte saken sämre...

Skrivet av Angela Müller den 5 november 2007 21:08

Kommentarer

Det lät som en riktigt mysig helg! :-)

Skrivet av: Bim den 5 november 2007 21:58

Bim> Ja, och den var ju ganska unik också ;-) Det är inte ofta, som sagt, vi får den förmånen numera ;-)

Skrivet av: Angela den 5 november 2007 22:01

Haha, skrattade gott åt det där med indragna vätskekontroller, men jag TROR att en viss gubbe skulle ställa upp med både vatten och blåbärssoppa om det behövdes, så du kommer säkert i mål helt levande! *kram*

Skrivet av: Snurran den 5 november 2007 22:12

Envetna tanter kommer alltid i mål*ler*/Ahnna
p.s egen erfarenhet talar

Skrivet av: Ahnna den 5 november 2007 22:16

Snurran> Du är nog min ende supporters i just det här fallet ;-) Men det värmer! I värsta fall får jag väl ta en dag ledigt ;-)

Skrivet av: Angela den 5 november 2007 22:17

Ahnna> Tror du verkligen det? ;-)

Skrivet av: Angela den 5 november 2007 22:20

Det var den årliga sci-fi mässan och jag hade grymt kul. För den som vill kolla på ett bildspel så finns det uppladdat här:

http://www.oskarfalk.se/start/?p=352

Skrivet av: Oskar Falk den 6 november 2007 08:14

Oskar> Tack, det är ordning på dig! *Kram*

Skrivet av: Angela den 6 november 2007 08:48

Post a comment
Remember Me?