« Redan över | Huvudsidan | Vilodag »

7 november 2007

Nästan så man skäms ;-)

EFTER JOBBET BLEV DET GYMMET som tänkt var. Det vankades ett Pace-pass på 45 minuter och dryga halvtimman senare Spinning Puls i en timma.

När jag kom hem strax efter 21 så övertalade jag mig själv att nu blir det inget mer i dag (inte ens bloggen blev uppdaterad). Övertalningen gick ganska så smärtfritt måste jag säga. Det kändes inte lockande med att dra igång några stora projekt så sent på kvällen. I stället hissade vi upp våra sängar, puttade i filmen igen och låg/satt sedan och njöt i halvsittande läge ;-) Den är så himla söt så faktum är att man ska nog se den mer än en gång för att inte missa alla goa miner, gester och samtal ;-) Åtminstone är jag sådan att jag ser fler detaljer omgång två...

Japp, det var vår tisdagskväll! Simmade gjorde vi förstås på morgonkvisten också så även om senkvällen blev rejält slapp så var morgon och förkväll aktiva så samvetet går att hålla någorlunda i schack ;-)

Skrivet av Angela Müller den 7 november 2007 10:21

Kommentarer

Ha ha, har ni också sett den? Jag älskade den, helt underbar film. Vi var och såg den hela familjen på bio, jag skrattade nog högst i publiken :)

Skrivet av: Christopher den 7 november 2007 11:46

Christopher> Den är helt outstanding! Diskmaskinsscenen höll på att få mig att rasa ihop av glädje ;-)

Skrivet av: Angela den 7 november 2007 13:09

Den måste jag nog se! :-)

Skrivet av: Bim den 7 november 2007 20:57

Vi gillar den inte, bara sett den på engelska. Vi älskar ju filmer Cars/ Bilar. Tur att smaken är som baken; delad/Ahnna

Skrivet av: Ahnna den 7 november 2007 21:22

Post a comment
Remember Me?