« På begäran av David | Huvudsidan | Ingen bra vecka »

28 november 2007

Lifetime

I KVÄLL HAR JAG VARIT PÅ MITT sista möte med xtravagnza. Vi skulle ju haft den här träffen redan förra veckan men då blev vår konsulent sjuk så vi sköt på den till i dag. Eller ja, det blir inte det sista men ändå. Nu avslutades 26-veckorskursen och därmed är man egentlgen färdig.

Jag känner mmig emellertid inte färdig så jag hoppar nu på en annan del som benäms Lifetime. Det blir lite annan inriktning - mer åt träning men även här ingår ju xtravagnzas hörnstenar med Mental träning, Rörelseglädje, Mental näring och God energi.

Det är mycket pengar - jag vet men jag tänker inte ha dåligt samvete utan jag känner att det är OK att satsa på sig själv numera. Det har varit en lång väg att gå innan jag har kommit hit där jag faktiskt tycker så.

På fredag ska jag träffa min konsulent för ett första möte och jag ser fram emot den här fortsättningen med spänning. Jag hoppas också innerligt att jag inte kommer att vara "borta" för mycket under det här året som kursen pågår. Det blir träff med konsulent en gång i månaden och kursen varar som sagt ett år från fredag. Jag har en viss oro över att jobbet ska sluka mycket tid en lång tid framöver men har bestämt mig att det måste gå. Jag ska berätta detta och att det kan komma tillfällen då jag inte kan delta så vet vi , både jag och konsulenten, från början vad vi har för förutsättningar.

En annan kul grej i dag var att alla vi i "gamla" xtravaganza-gänget ska genomföra ett gemensamt cykellopp, Mjörn Runt 2008. Loppet är 10 mil så det gäller att ligga i hårdträning för så långt har jag aldrig cyklat vid ett och samma tillfälle ;-) Men det ska bli kul!
Jag sitter och funderar på om jag till våren/sommaren ska försöka cykla till Varberg för just träningens skull ;-)

Det blir med andra ord ett intensivt år 2008, KortVasan på skidor, Göteborgsvarvet (hjälp!), Mjörn Runt samt alla de gamla vanliga då förstås. Göteborgs stavgång, Blodomloppet, Vättlefjällsvandringen, Hisingen runt, Tjejgåing och vi har pratat, Steffanie och jag, om att det skulle vara kull att springa Tjejmilen igen.

Fullt ös - medvetslös!

Jag sitter och väntar på att telefonen ska ringa - Woffegubben är nämligen ute och rumlar. Om han nu inte tar bussen hem som han gjorde sist förstås ;-)

Skrivet av Angela Müller den 28 november 2007 20:58

Kommentarer

Oj, oj, oj, vad mycket du har under planering för 2008! Glöm inte bort att ta det lugnt någon gång i bland också! ;-D *Kram*

Skrivet av: Bim den28 november 2007 21:41

Bim> Nejdå, det är långt emellan aktiviteterna och tur är väl det för jag måste ju hinna träna också ;-)

Skrivet av: Angela den28 november 2007 21:45

Kul! Mjörn runt har ju till och med jag cyklat! Jävlar vad det regnade... :-D

Skrivet av: Anna den29 november 2007 09:58

Anna> Jag har beställt fint väder med lagom sol och en liten brisvind ;-)

Skrivet av: Angela den29 november 2007 10:36

Jag anmäler mig härmed till Vättlefjällsvandringen och Mjörn runt!

Skrivet av: steffanie den29 november 2007 10:43

Steffanie> Härligt! Nu har jag anmält oss till Lucialoppet, mail kommer ;-)

Skrivet av: Angela den29 november 2007 10:57

Hade jag bara 10% av din energi så skulle jag överleva... *kramar om*

Skrivet av: Jerry den29 november 2007 21:09

Jerry> Love you!

Skrivet av: Angela den29 november 2007 21:43

Post a comment
Remember Me?