« Lifetime | Huvudsidan | Ett år till »

29 november 2007

Ingen bra vecka

I ALLA FALL INTE VAD GÄLLER MINA GYMAKTIVITETER! I dag kom jag mig dock för och åkte med tåget för ett gympass.
Woffegubben skulle på möte med filmklubben och jag hade inte hjärta att "sno" bilen utan slängde mig på pendeln till Stenkullen. Jag funderade under resans gång om jag skulle våga mig på ett styrkepass eftersom det var över en vecka sedan sist. Så var det ju då också och jag fick tränigsvärk som inte var av denna jord efter passet. Jag kom överens med mig själv, till sist, att inte köra styrka i dag. Jag har ju varken varit på Pace eller Spinning sedan 2 veckor tillbaka på grund av olika anledningar så jag kunde gott föreställa mig hur det skulle bli till morgonen om jag körde styrkan i dag. I och för sig vet jag inte hur jag ska komma ur denna onda cirkel för nästa vecka är inte ett dugg bättre än de två som gått!

Först är det årsmöte med facket på måndag - där måste jag delta eftersom jag är ledamot och har en del plikter att uppfylla. Sedan blir det årsmöte på torsdag med vår friskvårdsförening GPFF och där är det samma visa - ledamot även där - så det kan jag inte heller "hoppa över". Det innebär att två dagar helt enkelt går bort...

På fredag åker jag till Malmö för att tillsammans med Steffanie springa Lucialoppet och krama om Peter lite så då blir det ingen träning under nästa helg heller.

Jag får helt enkelt försöka klämma in gymmet där det går även om det inte blir som jag önskar eller har planerat. Men jag har ju så många brustna illusioner så...

För att återgå till dagen dårå så blev det ett rejält motionspass i kväll. Jag ställde mig på löpbandet och optimist som jag är så satte jag in 90 minuter intervall. Naturligtvis orkade jag inte springa hela tiden. Men dom första 39 minutrarna sprang jag 5 km och sedan gick jag i mycket rask takt resten och det blev ytterligare 5,3 km. Efter dusch bar det sig inte bättre än att Woffegubben stod utanför med bilen redo att hämta upp mig för hemfärd.
Det blev emellertid inget med det för vi behövde ha hem lite viktiga saker från speceriaffären, bland annat snus! Så det blev en tur till Lerum och ICA.

Nu är vi dock hemma och så mycket mer blir det inte i dag. Jag ska fuska lite i morgon komma senare till jobbet för jag ska vara med på ett spinningpass 06.45. Sedan tar jag pendeln in till Göteborg lagom till första mötet som är 10.00. Jaja, det gäller att få till det på bästa möjliga vis när det nu inte blir som man tänkt sig ;-)

Jag har haft en rätt tuff dag på jobbet så frågan är om jag inte ska lägga mig och titta lite på någon film - det brukar rensa hjärnan rätt så bra ;-)

Skrivet av Angela Müller den 29 november 2007 20:07

Kommentarer

Jag hade också en tuff dag på jobbet i dag, så jag ska försöka att komma isäng tidigt.

Skrivet av: Bim den29 november 2007 20:44

Jag bara undrar...Om inte Lucialoppet inräknas i dina träningsaktiviteter, vad är det då....?
;-D "jag hinner aldrig träna" säger du, sedan räknar du upp det ena efter det andra som du gjort eller ska, haha! Jag avundas dig, jag hinner baske mig knappt träna en gång i veckan längre, men vanliga promenader försöker jag snika till mig iallafall, så det inte blir helt stiltje på förbränningen. *kram*

Skrivet av: Snurran den29 november 2007 20:53

Snurran> "Vanliga promenader" är banne mig inte att förakta - det hinner jag knappast med just nu. Faktum är att det är bättre förbränning på just dessa än på andra aktiviteter! Det såg jag tydligt på pulsklockan i dag när jag först sprang min "femma" och sedan gick lika långt. Gissa vad som gav mest förbrända kcal?!

Skrivet av: Angela den29 november 2007 20:57

Bim> Sov gott!

Skrivet av: Angela den29 november 2007 21:45

Post a comment
Remember Me?