« Två flugor | Huvudsidan | Gräsänka igen ;-) »

16 oktober 2007

Svettigt värre

VI KOMMER ATT BLI PERFEKTA...

Hinderlöpare innan det här rejset med takbyte är klart...

1_hinderloppet.jpg

Och som jag nämnde redan i går - någon plats att parkera bilen på finns det inte...

2_parkeringen.jpg

Fram- och baksida på huset med ställningen...

3_framsida1.jpg 3_baksida1.jpg

Men det går sakta men säkert framåt - i dag har stuprännorna blivit bytta...

4_stuprannorbytta.jpg

Takläggarna ville inte riva av takpannorna i dag eftersom det skulle regna och det gjorde det också. Återstår att se om det kan bli bättre väder i morgon.

Jag har inte haft tid att kolla i väderfronten på nyheterna i kväll för jag har varit på gymmet och kört ett pass med spinning puls. Woow! Det var häftigt och det är ett under att det inte bara blev en blöt fläck kvar av mig när timman var över. Phew! Men roligt var det och som vanligt lyckades Jonna få oss att ge allt. Hon är fantastisk den tjejen!
Och att jag brände av 471 kcal var ju inte heller fel. Nä, det blir fler gånger ;-)

I morgon är det dock xtravagnzaträff med rörelseglädje på schemat. Då ska Jonna köra BodyBalance/Poweryoga med oss. Får se om jag kan lyckas lite bättre den här gången. Jag var ju på ett pass Poweryoga en fredagmorgon men tyckte att det bara kändes dumt eftersom jag är smidig som ett kassaskåp ;-) Men vi får se hur det går denna gång!?

Det blir ingen simning i morgon för Woffegubben ska iväg på konferens med sin avdelning. Det blir Spa på Varbergs kurort...


Skrivet av Angela Müller den 16 oktober 2007 22:12

Kommentarer

Roliga bilder!

Skrivet av: Bim den21 oktober 2007 00:26

Bim> Det ska bli ändå roligare när det är klart ;-) Det blir faktiskt jobbigt att hoppa över alla hinder när man har lite väskor att bära och det har vi ju för jämnan, badväskor, gymväskor och allt vad vi nu släpar omkring på ;-)

Skrivet av: Angela den21 oktober 2007 07:59

Post a comment




Remember Me?