« Svettigt värre | Huvudsidan | Isch, en sådan dag! »

17 oktober 2007

Gräsänka igen ;-)

VILKET JAG TYCKS BLI EN GÅNG PER ÅR

Vare sig det är behövs eller ej ;-) Woffegubben är ju, som jag nämnt tidigare, på konferens med start i morse, övernattning och åter i morgon förmiddag.

Det blev en hektisk dag iidag med massor av konstigt strul som jag inte lyckades reda ut till fullo innan jag gick för dagen. Jag sticker i väg tidigt till morgonen och gör det för sedan har jag möten och MBL-möten hela förmiddagen. Jag kan fortfrande inte sätt fingret på varför strulet uppstått men jag ska ändå försöka rädda det som räddas kan.

Efter jobbet, tycker jag känner igen den meningen... blev det gymmet. Först körde jag några minuter rodd som uppvärmning, hade tänkt mig mer men strulet på jobbet gjorde att jag inte kom iväg i tid.
Sedan körde jag min styrka i 60 minuter innan xtravaganzas rörelseglädjekurs började. I dag blev det Body Balance och Power Yoga, 30 minuter vardera.
Jag kan lätt konstatera att jag fortfarande är smidig som ett kassaskåp och lär nog aldrig klara gruppass av den här karaktären men det gör säkert gott ändå - det lilla som nu lyckas.

När jag kom hem blev det hinderlöpning fram till entrédörren och det var förstås mörkt så jag kunde inte se så mycket av vad som hänt på taket. Men eftersom vi var lite sena i morse så hann takläggarna komma och då började dom ta bort de gamla pannorna.
Jag anar i alla fall att det ligger en pressening, eller flera, över taket så jag misstänker att dom hunnit påbörja bytet av takpappen.

Så mycket mer bllir det inte denna dag. Jag tänker lägga mig i tid så jag orkar upp tidigt som attan i morgon för att åka till jobbet och fortsätta reda ut mina problem...

Skrivet av Angela Müller den 17 oktober 2007 21:03

Kommentarer

Hoppas du lyckas! *kram*

Skrivet av: Snurran den17 oktober 2007 22:27

Snurran> Phew, ja nu är det över för denna gång och nu ska jag äta frukost 13.03...

Skrivet av: Angela den18 oktober 2007 13:03

Frukost?! Här är det avklarat för många, många timmar sedan..fast så brukar väl du ha det oftast också hoppas jag - annars har du snart magsår.. Ha det gott! *kram*

Skrivet av: Snurran den18 oktober 2007 17:03

Snurran> Som tur är hör en dag som denna till undantagen. Normalt äter jag frukost efter simningen med andra ord när jag kommit till jobbet. I dag var det dock så himla hektiskt så det blev varken simning eller frukost, i alla fall inte i tid, bara en massa arbete för att rädda det som räddas kunde. Men jag åt min lunch innan 16.00 i alla fall ;-)

Skrivet av: Angela den18 oktober 2007 20:40

Skönt att det redde upp sig på jobbet för dig.

Skrivet av: Bim den21 oktober 2007 00:28

Bim> ja, det är skönt när det lättar igen ;-)

Skrivet av: Angela den21 oktober 2007 07:56

Post a comment
Remember Me?