« Nu ska jag bara | Huvudsidan | Aj, aj aj... »

14 oktober 2007

Först nu

BLEV BLOMKÅLSMOSET KLART...

Hamnade framför dumburken när vi avnjöt dagens middag, som blev chevrelasagnen, och blev sittande i en rikgtigt härlig film med tårar, glädje och allt vad man önskar av en dito. Åtminstone när det gäller mig och filmer. Den hette Den första kärleken och är säkerligen jättegammal men underbar!

Nu ska jag i alla fall bara diska kastrullen som jag kokt moset i och sedan blir det sängen! Woffe röjde katastrofplatsen, läs köket, efter min framfart här i dag så det är bara kastrulleländet som återstår ;-)

Skrivet av Angela Müller den 14 oktober 2007 23:33

Kommentarer

Den filmen har jag inte sett.

Skrivet av: Bim den15 oktober 2007 21:52

Bim> Det var en inspelad variant från TV4 tror jag - men om du ser den i tablån, dom brukar ju sända det mesta i repris - så se den! Jag är säker på att du kommer att tycka om den och grina och böla som jag gjorde ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den15 oktober 2007 22:27

Post a comment
Remember Me?