« Först nu | Huvudsidan | Undrar just »

15 oktober 2007

Aj, aj aj...

VILKEN HÄRLIG TRÄNINGSVÄRK JAG HAR...

Men jag tror inte att det bara beror på cyklingen i lördags... Utan det faktum att jag kröp på alla fyra hela dagen och rensade ogräs mellan plattorna har nog gjort sitt till ;-)
Det är baksida lår som är värst.

Det blev, av ovanstånde skäl, ingen simmning i morse men jag hoppade i lilla bassängen, som är lite varmare, och stretchade ut ordentligt. Sedan blev det en kortis i det goa varma vattnet i bubbelpoolen. Till sist rundade jag av några minuter i bastun och slog ihjäl några minuter med andra simborgare. Och det är ju alltid trevligt!

Jag gick, skam att säga, inte ens från Valhalla till jobbet utan satte mig väl tillrätta i bilen och blev fraktad ;-) Dock kom förnuftet i kapp någorlunda mitt på dagen så det blev en liten lunchpromenad på cirka 3 km i alla fall.

Men i kväll ska jag i alla fall ta mig till gymmet och köra mitt styrkepass - någon måtta får det vara! Sedan har jag faktiskt anmält mig till ett entimmespass spinning puls i morgon - nu ska här tränas någorlunda regelbundet så jag inte får lika ont när det är dags för Vasaloppet på cykel. I och för sig är väl risken mindre, vid den årstiden, att jag krupit åtta timmar på alla fyra och rensat ogräs innan.
Men man vet ju aldrig...

Ska försöka tisdagar framöver att ta det entimmespasset på cykel om nu inte något annat kommer emellan. Men lyckas jag med det fram till det är dags så ska jag väl klara hela passet själv?!
Det blir ju i och för sig lite uppehåll under jul och nyår då vi reser till Thailand - hjälp det är ju snart dags!

I dag blir det lite spännande att se om "takgubbarna" har börjat när vi kommer hem. Förmodligen har dom väl i så fall fått upp byggnadsställningen och fått dit en container för att slänga dom gamla takpannorna i. Så mycket mer hinner man väl förmodligen inte med på en dag?

Skrivet av Angela Müller den 15 oktober 2007 15:54

Kommentarer

Hjälp? Jag trodde du längtade ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den15 oktober 2007 18:38

Jag har också träningsvärk i låren idag, men det beror på körsången igår :) Står ju aldrig still utan det är en massa dansande hit o dit :) Men kul är det!

Skrivet av: Petra den15 oktober 2007 19:27

Snurran> Ja, det hade ju varit det naturligaste i världen men när man bokar resan nästan ett helt år innan (13/1 -07) så hinner man faktiskt förtränga det hela. Det är ju så lång tid kvar ända fram till slutet...Och i dag när jag skrev den meningen fick jag plötsligt känslan av att det ju faktiskt snart är dags och med det en inbetalning på en smärre förmögenhet ;-) Men visst längtar jag - otroligt mycket! Speciellt när den Som Jag Delar Möbler Med har fått för sig att vi inte ska åka bort nästa jul...Hur man nu kan komma på den tanken ens!!?

Skrivet av: Angela den15 oktober 2007 20:47

Petra> Ja, då vet du hur jag känner mig ;-) Men det som inte dödar härdar sägs det så det är bara att gå på...;-)

Skrivet av: Angela den15 oktober 2007 20:49

Jag är så avundsjuk på er som ska till Thailand till jul...

Skrivet av: Bim den15 oktober 2007 21:54

Bim> Nåja, det är kanske sista resan över jul o nyår...Om Woffe får bstämma - vilket han inte brukar få ;-)

Skrivet av: Angela den15 oktober 2007 22:21

Post a comment
Remember Me?