« Nya lärdomar | Huvudsidan | Bilder »

7 september 2007

Mer en regel än undantag

ATT JAG LIGGER FLERA DAGAR EFTER MED BLOGGANDET ;-)

Så nu är det onsdag och Steffanies matsäck till tågresan är klar...

1_pavaghem.jpg

Conny var så gullig och körde henne in till stationen. Tåget gick 14.00. Ett tag trodde jag faktiskt inte jag skulle bli av med henne då både Leon och Evy och Conny har gjort vad dom kunnat för att skämma bort henne ;-)
Morgontidningen levererad varje morgon från Leon och Evy och så även med Aftonbladet som Conny kört in till Varberg och köpt till henne. Vår affär här på Getterön stängde ju förra helgen så ska man handla något nu så blir det inne i Varberg.

Nä, tiden har gått alldeles för fort och vi har haft tre, eller två och en halv dårå, ljuvliga dagar och solen har strålat på oss hela tiden även om det varit lite kallt i luften.
Jag hoppas i alla fall att hon fick sig lite vila och rekreation ;-)

Eftersom vi nu var två ensamma själar, Conny och jag, så passade det ju bra om vi åt lite middag tillsammans istället för att sitta på var sitt håll. Så fick det bli. Jag slängde fram en pava vitt vin och gjorde en lasagne på squash (istället för lasagneplattor) och kycklingfärs som sedan täcktes med mozzarellaost. Jodå det gick ner...

2_tvaensammasjalar.jpg

Så småningom kom även Woffegubben och åt upp det som blev över. Vi fick oss en liten pratstund innan det var dags för hemfärd...

3_woffekom.jpg

Säsongen börjar närmar sig slutet hur gärna vi än vill att så inte ska vara fallet. Woffe hade med sig en släpkärra för att få hem en del i dag redan. Medan jag roade mig med disken packade Conny och Woffe på kärran...


4_slutetnarmarsig.jpg

Vi var hemma sent och innan vi hade packat av kärran var det ändå senare så det är kanske inte så konstigt att den här sidan blir lidande.

I går tvättade jag och packade för dagens färd mot Varberg. I kväll blir det stor fest med trerätters middag och rajtan bajtan med levande musik så det lär inte bli någon dagens uppdatering i dag heller ;-)
Är det bra väder, som det blivit utlovat, i morgon eller på söndag så river vi tältet!

Skrivet av Angela Müller den 7 september 2007 09:59

Kommentarer

Lite vemodigt att det lider mot sitt slut va? Men snart är det vår igen och ni får inviga er nya vagn i varberg :) Tänk så avis de lär bli där :)

Kramis o nu hoppas jag att han dyker upp med leveransen så vi kan ses i morgon :)

Skrivet av: Petra den 7 september 2007 13:39

Lite vemodigt att det lider mot sitt slut va? Men snart är det vår igen och ni får inviga er nya vagn i varberg :) Tänk så avis de lär bli där :)

Kramis o nu hoppas jag att han dyker upp med leveransen så vi kan ses i morgon :)

Skrivet av: Petra den 7 september 2007 13:39

Är utan dator än...men tittar in då och då ändå/ahnna

Skrivet av: Ahnna den 7 september 2007 14:51

Ha en jättetrevlig helg! *Kram*

Skrivet av: Bim den 7 september 2007 15:07

Petra> Ja, det känns lite öde redan nu när folk börjar plocka ihop men det är bara att njuta järnet så länge det går. Telefonen är nu levererad.

Skrivet av: Angela den 7 september 2007 15:08

Ahhna> Och jag tycker det är jätteroligt när du tittar in! Saknar din blogg så jag hoppas du kan komma i gång snart ;-)

Skrivet av: Angela den 7 september 2007 15:09

Post a comment
Remember Me?