« Bankrutt ;-) | Huvudsidan | Massor av nya ansikten »

14 september 2007

Hemsnickrad modell

JAG SOPPAR MIG IGEN...

Har tänkt ta några kilo till och det hade jag i och för sig redan bestämt från början att jag skulle ta det i två etapper för att inte "såsa" till hela semester med bröllopsfest och allt var det nu var.
Jag började i går men kör inte till hundra procent soppor utan jag har någon hemsnickrad modell för jag inser att det inte kommer att funka annars. Ska jag invänta tillfälle när inget annat utifrån stör så lär jag få vänta.
Ta gårdagen som exempel när vi gick Tjejgåingen, då hade jag soppat hela dagen men kände när vi kom i mål, och fick en liten matkasse, att jag dör om jag inte får äta något.

Det påminner nog mer om så kallad halvfart den variant jag nu tar till. Ett tag i alla fall - så får vi se hur det går. Det känns bra mycket tuffare den här gången är den första!

Förmodligen är det lättare att köra helfart men som sagt det funkar inte just nu och jag vill inte vänta för länge. Min xtravaganza-kurs är slut i november och då vill jag vara klar.

I dag ska jag försöka komma i väg till gymmet! Förmodligen känner ingen igen mig längre ;-)

Skrivet av Angela Müller den 14 september 2007 12:20

Kommentarer

Det är nog klokt att köra halvfart när man jobbar och står i - inte human att bara leva på flytande kost... Jag är tillbaka från Helsinkki nu, men har inte hunnit skriva ännu - dags att kasta sig in i vardagsbestyr med middag och skjuts till fotbolsmatch, men sedan ska jag nog få till lite bloggskriveri! ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den14 september 2007 16:23

---> Tycker liksom Snurran att det kanske är bra med halvfart. Det är nog lite skönare för kropp och själ.

Skrivet av: Bim den14 september 2007 17:17

Lugn och fin i maskin...kramar om!

Skrivet av: Jerry den14 september 2007 18:01

Snurran, Bim och Jerry> Hur i hela friden ska jag någonsin kunna lägga ner bloggandet, vilket jag funderar ofta på, med det massiva stöd jag får från er alla!??! Tack för att ni stöttar och tror på mig! *Megakramar*

Skrivet av: Angela den14 september 2007 19:46

Nej! Inte lägga ner bloggandet!!! Ta en paus om du känner att du behöver det. Men lägg inte ner helt! *Kram*

Skrivet av: Bim den14 september 2007 22:10

Bim> Uj, uj, uj...det kommer att bli svårt ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den15 september 2007 20:30

Post a comment
Remember Me?