« Inte många knop | Huvudsidan | Efter Rasken »

15 juli 2007

Xtravagnaza efter sista upptrappningsdagen

I lördags, i går med andra ord, avslutade jag så min upptrappning.

Nåja, frukosten, tillsammans med Morgonsol och familj blev förstås en variant av den jag ätit hela veckan med keso, ägg, rom och lite linfrö. Men middagen blev det som serverades, kycklingfile med aprikossås. ett GI-recept jag hittade och tyckte lät gott. Till det serverades potatisgratäng och fullkornsris (för barnens skull) samt sallad med alla traditionella ingredienser i. Jag åt kycklingfilé med sallad och lite aprikossås så jg tror att jag höll mig ganska måttligt.

I dag har jag ätit stekt ägg till frukost och till middag blir det samma som i går (rester). I morgon kör vi båda igång Rivstarten på GI Viktkoll för nu ska jag se till ;-) att Woffegubben kommer ifrån sitt sockersug...

På onsdag åker jag hem till Gråbo för att delta i xtravaganza gruppmöte - vi får se vad det kan ge! Woffe följer nog med för att snygga till kalufsen till bröllopsfesten vi snart ska deltaga på ;-)


Skrivet av Angela Müller den 15 juli 2007 17:30

Kommentarer

Och jag kan intyga att kycklingen var riktigt riktigt god :) Du får gärna maila över receptet :)

Skrivet av: Petra den15 juli 2007 17:41

Vad skönt det måste få vara att få äta nästan normalt igen! :-D

Skrivet av: Bim den15 juli 2007 17:50

Petra> Japp, det gör jag när jag är hemma igen för där ligger det ;-) Annars kan du söka det på Tasteline om du blir otålig ;-)

Skrivet av: Angela den15 juli 2007 17:53

Bim> Japp, det ÄR skönt och jag hade en evinnerlig tur i morse för batteriet i vågen var slut ;-)

Skrivet av: Angela den15 juli 2007 17:57

Hahaha! Vilken tur! ;-D

Skrivet av: Bim den15 juli 2007 23:27

Post a comment
Remember Me?