« Ännu en bloggvänsträff | Huvudsidan | Xtravagnaza efter sista upptrappningsdagen »

15 juli 2007

Inte många knop

DET MÄRKS ATT AVKOPPLINGEN KOMMER

Visserligen började jag dagen med en joggingtur men det blev bara en nio-kilometare i dag. Jag har dessutom glömt mitt pulsband hemma så det blir inget avrapporterande av pulsmäteriet heller...

Även om joggingturen inte blev pulsmätt (vilket givetvis irriterar mig till döds hur jag kunde gå ifrån pulsbandet) så var det en skön tur efter två hela vilodagar. I går gick vi för all del en promenad med Morgonsol,Kevin,
Melaine och Niklas så att stegmätaren i alla fall passerade 10 000, men som sagt så mycket fettbränning blev det nog inte - mest mysigt och trevligt!

Efter dusch och frukost så tog jag mig för att klippa gräset...

1_klippergraset-07.jpg

Ja, sedan har jag mest slappat i solen eller rättare sagt vi båda. Men Woffe, den rackaren, passade på att ta ett foto när jag slumrade till en stund...

2_somnat.jpg

Nu är det snart middag och Raskens!

Och i morgon börjat semestern!!

Skrivet av Angela Müller den 15 juli 2007 16:58

Kommentarer

Skönt med en slappardag. Här har vi inte heller gjort så mycket. Åkte iväg o handlade lite innan... behövde fylla på ägg och bacon o sen blev det ett par foppatofflor till... oranga denna gången så nu har jag ett par vita på jobbet o ett par oranga hemma. Sen fikade vi o Niklas o Kevin for iväg till Olympia där de nu kommer på HIF mot blåvitt. Själv tvättar jag o Melanie sover i vagnen. Hon är snuvig o febrig idag :( O Kevin hostig som bara den... Så blir ni förkylda vet ni vem bovarna är... Sorry..

Kramis

Skrivet av: Petra den15 juli 2007 17:38

Kollar på HIF mot blåvitt... o inget annat :D

Skrivet av: Petra den15 juli 2007 17:42

Åh, vad mysigt det ser ut när du sover i solen! ;-D

Skrivet av: Bim den15 juli 2007 17:48

Petra> Det har varit en varm och helt underbar dag i Varberg...Skulle jag kolla på fotboll?! ;-)

Skrivet av: Angela den15 juli 2007 17:51

Bim> Det var nog första gången i livet som jag lyckades med konststycket att somna i en solstol ;-)

Skrivet av: Angela den15 juli 2007 18:00

Hahaha! Nån gång ska väl vara den första! ;-D

Skrivet av: Bim den15 juli 2007 23:26

Post a comment
Remember Me?