« Blommar på | Huvudsidan | Mitt nya liv »

24 maj 2007

Med blandade känslor

JAG HAR KÄNNT MIG SEG HELA DAGEN

Men det är kanske inte så konstigt med tanke på det "arbetsläger" vi tillbringat veckans första tre dagar med. I vilket fall som helst och trots att jag näst intill somnade på vägen hem i dag så hade jag bestämt mig för att gå till gymmet. Så Woffegubben blev hemforslad och jag fortsatte direkt till gymmet.

Det blev ett lite annorlunda pass än "normalt" om man nu kan kalla det normalt att bara titta in då och då? Jag körde i alla fall en timmas motion med rask gång (6 km) innan jag började med styrkan. Jag orkade faktiskt inte springa i dag av någon anledning. Styrkepasset blev en timma. Jag insåg, under styrketräningen, varför det inte blev något joggingpass i dag. Jag kunde knappt lyfta "brädan" i Lying Leg Extensions-övningen. Men jag tog några andra benövningar så jag tror att jag kompenserat mig på den punkten. Ja, efter det slutade jag och åkte hem.

I morgon, närmare bestämt 16.00, ska jag börja mitt nya liv! Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag vill dela med mig av "det nya livet" - jag får fundera vidare?! Sedan är det faktiskt så att den första kursdagen, som är nästa vecka på onsdag, kan jag inte delta på! Då springer vi nämligen Blodomloppet - en aning pinsamt att behöva meddela detta i morgon...men vad gör man?

Efter introduktionen (av det nya livet) sticker vii till Varberg och det ska bli extra skönt efter den här veckan. På måndag bär det av till Stockholm igen men det tänker vi inte på nu ;-)

Skrivet av Angela Müller den 24 maj 2007 22:06

Kommentarer

Och man blir ju väldigt nyfiken och intresserad av vad "det nya livet" innebär... ;-D

Skrivet av: Bim den24 maj 2007 22:27

Bim> Ja, det förstår jag - det skulle jag också bli om jag läste dito i din blogg. Jag ska fundera om jag ska blogga om det men jag känner mig inte riktigt komfortabel med den tanken ännu. Det är bara sådan jag är ;-) Kanske skriver jag ett tag utan att publicera...? Bara för att inte tappa något om jag nu skulle ta beslutet att skriva om det här ;-)

Skrivet av: Angela den24 maj 2007 22:37

Vi vill se nya morsan blogga!
Vi vill se nya morsan blogga!

Vi vill se nya morsan blogga!

Skrivet av: Anna och 20 tassar den24 maj 2007 22:57

Klart du ska blogga om det!!!

Skrivet av: steffanie den25 maj 2007 00:55

Anna och Steffanie> Trycket ökar märker jag ;-) Dock avlämnas inga löften här och nu - ni vet ju hur tramsig jag är när det gäller livsfrågorna...

Skrivet av: Angela den25 maj 2007 06:59

Säger man A får man säga B :)
Därmed basta!

:)
Kramis

Skrivet av: Petra den25 maj 2007 08:07

Jag säger som min chef-> "Do it!"

Skrivet av: Anna den25 maj 2007 08:38

Petra och Anna> OK dårå ;-)

Skrivet av: Angela den25 maj 2007 08:54

Post a comment
Remember Me?