« Xtravaganza tredje dagen | Huvudsidan | Xtravaganza fjärde dagen »

29 maj 2007

Den onde och den gode

JAG STÄLLDE MOBILEN PÅ väckning 04.50 eftersom jag hade tänkt mig ett joggingpass innan frukost.

Men när jag tittade ut genom fönstret och möttes av ett grådisigt, fuktigt Stockholm så sade han på vänsteraxeln att gå du och lägg dig igen! Så det gjorde jag men efter bara någon minut kände jag någon från högeraxeln killa mig på örat och sa, stick ut du annars kommer du bara att ångra dig.

Så jag stack ut, ner mot vattnet, mot Stadshuset bort till Norr Mälarstrand och fram tillbadplatsen. Vet inte vad den heter men ligger ungefär i läge med DN-skrapan. Där vände jag och sprang samma väg tillbaka. En timma ungefär och gissningsvis ca 5 km.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS JOGGINGPASS: 434 varav 55 % fett
MEDELPULS DAGENS PASS: 116
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 6 minuter och 41 sekunder
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 9 minuter och 32 sekunder

Nu ska jag duscha, äta blåbärssoppa, åka taxi till Bromma och sedan flyga och fara hem mot Göteborg…

Dagens insikt: Min högra axel har fått en god jävul och drivit iväg den onde. Alltså bara vänsteraxeln kvar att kämpa med ;-)

Skrivet av Angela Müller den 29 maj 2007 06:41

Kommentarer

JA, vad skriver man. Du är otrolig som är uppe med tuppen och springer. Ha en go tisdag!/Ahnna

Skrivet av: Ahnna den29 maj 2007 08:53

Ahnna> Tack och tackdetsamma!

Skrivet av: Angela den29 maj 2007 11:46

Smedsudden heter badet. Kramelikram från New York!

Skrivet av: steffanie den29 maj 2007 14:14

Steffanie> Åhh, har ni det bra? Tack för namnet - jag kan ju inte riktigt vad det heter och jag såg ingen skylt heller ;-) Men beskrivningen var ju inte helt tokig då eftersom du förstod var jag menade...

Skrivet av: Angela den29 maj 2007 14:37

Och jag tänkte just skriva att badet heter Smedsuddsbadet! Där badade jag mycket de tre åren när jag bodde i Kristineberg. *Kram*

Skrivet av: Bim den29 maj 2007 14:57

Bim> Ja, nu var det väl själva den om jag inte skulle lära mig vad badplatsen heter... *Kram*

Skrivet av: Angela den29 maj 2007 15:05

Härligt!
Igår trotsade jag spöregnet och promenerade till jobbet... Så halv 7 var jag ute och luftade mig på en 15 minuter lång promenad i spöregn. Paraplyet hade jag glömt på jobbet dagen innan så jag var en aning blöt när jag kom fram. Men jag var pigg och glad i alla fall :)

Över 14 tusen steg två dagar i rad nu för min del :)

Skrivet av: Petra den30 maj 2007 10:39

Petra> Jag känner en viss gemensam punkt i våra liv, dvs ENVIS som en lus på en tjärsticka, som min salige Mor alltid sade ;-) Det är bra Petra! Under fysisk motion får man även hjärnmotion tycker jag. *Kram*

Skrivet av: Angela den30 maj 2007 11:11

Post a comment
Remember Me?