« Bokslut februari 2007 | Huvudsidan | Trots att... »

4 mars 2007

Malmö here we come!

MÅLET FÖR DAGEN VAR ALLTSÅ MALMÖ och väl där krama ihjäl (näst intill) Steffanie och Peter. MEN eftersom det är föbjudet att krama ihjäl sina barn så fick vi ta det lite lugnt ;-)

Efter kramkalas och fika tog vi en tur på stan. Peter lotsade oss in i "sin" affär och bland Ipodarna... Om man säger så här, så blev det en svart skönhet på 80 Gb...

6_svart.jpg

Men jag försöker att inte ha dåligt samvete eftersom jag ju faktiskt givit Woffegubben "gamlingen" som bara var på 40 Gb ;-) Han vill ha den att spela musik från i bilen...

7_forsoker.jpg

Efter en stärkande promenad, med guiding av både den ena och andra byggnaden, blev det hem för laddning av nya Ipoden och lite fika igen. På vägen hem beställde vi också bord på en restaurang för kvällens middag.

1_promenadimalmo.jpg

Tiden bara rusade iväg och snart var det dags att bege sig av för middagens höjdpunkter på restaurang...

2_davidshall.jpg 2_meny.jpg

det fanns mycket gott att välja på...

3_dotterofar.jpg

4_mycketgott.jpg

På andra sidan flanken beställdes det oxfilé med potatisgratäng och för all den på halva vår flank också. Jag tog kyckling.

5_oxfileopotgrat.jpg

Ja, efter det var det hög tid för oss att dra hemåt och lämna de unga tu i fred ;-)

Vi var hemma precis efter midnatt och resan hem gick smärtfritt, kanske en aningens för fort men...och nu får jag nog stänga av Ipoden och komma i säng ;-)

Skrivet av Angela Müller den 4 mars 2007 01:19

Kommentarer

Hej Angela! Som alltid så vill jag berömma dig för dina bilder. De var jättefina. Ni verkar ha haft en toppendag. Förstår att du nästan håller på att krama ihjäl din dotter. Tycker att såg väldigt vacker ut på korten! (Mer än vanligt alltså!) Kortare hår? Ljusare hår? Smalare? Eller? Såg på din länk att nu kan du ha 20.000 låtar i din nya Ipod! Oj, oj, oj, då kan du verkligen ha långa träningspass! Ha en underbar söndag nu! Kram från Britt-Marie.

Skrivet av: Bim den 4 mars 2007 08:36

Bim> Tack, vi hade en fantastisk dag! Jodå, hon har fixat sig både här och där ;-) Ska inviga den nya Ipoden i dag på gymmet...;-)

Skrivet av: Angela den 4 mars 2007 08:43

Hahaha! Ja, det kunde man ju förstå! ;-)

Skrivet av: Bim den 4 mars 2007 13:02

Ja, jag skriver inget längre i din blogg, för jag skriver ju alltid samma. FINA BILDER!!

Skrivet av: Ahnna den 4 mars 2007 17:47

Ahnna> Tack! Alltid lika trevligt att höra ifån dig! Hur går det med skolan?

Skrivet av: Angela den 4 mars 2007 18:21

Å vad söta och fina ni är allihop! Saknar er så!

Skrivet av: Anna och 20 tassar den 4 mars 2007 22:51

Anna och 20 tassar> Saknad är rätta ordet. Jag börjar nog bli gammal för jag skulle faktiskt önska att ni bodde i närheten... *Kram*

Skrivet av: Angela den 4 mars 2007 23:29

Post a comment
Remember Me?