« Näst sista dagen för denna gång | Huvudsidan | Utmanad! »

8 februari 2007

Nyss hemkommen

DET HAR GOTT TROLL i alla mina resor! När vi gick ifrån "jobbet" i dag tog vi först beslut om att gå till Stockholms Central men när vi kom till Fridhemsplan började det bli lite tajt med tiden så vi tog tunnelbanan sista biten. I onödan kunde vi snart konstatera! Vårt tåg, som skulle gå 17.30 kunde inte gå och inga andra södergående tåg heller för den delen eftersom det skett en påkörningsolycka någonstans. Vi hade hunnit gå runt hela Stockholm om vi bara vetat ;-)

Nåväl, vi kom iväg till sist och nu har jag precis kommit hem. Woffegubben, som är en snäll jäkel, väntade förstås in mig så att jag kom smidigt och snabbt hem från Göteborg. Och nu ska jag skynda mig i säng så jag hinner lägga mig i dag ;-)

Jodå, Lilla Anna förärade mig även i dag lite umgänge på lunchen och hon berättade att hennes arbetskamrater i dag, eftersom hon nu tredje dagen i rad åt lunch med Morsan, hade erbjudit sig att gå med och lovat kalla mig Morsan om dom också blev bjudna på lunch ;-)

Det har varit fyra intensiva, roliga och givande dagar och nu börjar vi längta till installation! Eftersom jag kunnat jobba varje kväll från bostaden så har jag dessutom hunnit i kapp relativt bra med de "vanliga" arbetsuppgifterna så det känns inte så tungt att komma åter till jobbet i morgon.
Nästa sittning har vi i Göteborg och det blir alltså inget resande förrän i slutet av februari. Då har jag lovat Anna och Oskar att vi ska gå till "vår" favvorestaurang Il Forno da Gino som ligger på Flemminggatan 54 tillsammans! Det ser jag framemot så att jag får chans att träffa Oskar också ;-)

Skrivet av Angela Müller den 8 februari 2007 23:34

Kommentarer

Ha en riktigt skön, lugn, och vilsam helg nu då!

Skrivet av: Bim den 9 februari 2007 18:33

Bim> Tack detsamma! Jag ska dock jobba på söndag men det är det värt för då blir jag av med lite arbete som hänger över mig ;-)

Skrivet av: Angela den 9 februari 2007 19:55

Okej! Men du får väl njuta av fredagskvällen och lördagen då! :-)

Skrivet av: Bim den 9 februari 2007 20:04

Bim> Det ska jag abolut göra och jag kommer, i ärlighetens namn, att njuta även på söndag när det är klart för just detta hänger över mig som en kvarnsten. Problemet är bara att tiden inte räcker till...

Skrivet av: Angela den 9 februari 2007 20:07

Du är utmanad! Kolla min blog!

Skrivet av: Anna och 20 tassar den 9 februari 2007 21:07

Anna och 20 tassar> Kanske i morgon - ser inte himlen för basfioler så trött är jag!

Skrivet av: Angela den 9 februari 2007 23:13

Post a comment
Remember Me?