« Hujedamejjen | Huvudsidan | Nyss hemkommen »

7 februari 2007

Näst sista dagen för denna gång

ÄVEN I DAG VAR DET SVINKALLT! Det blev ingen promenad innan och heller ingen jogging, brrr. Men vi gick i alla fall till "jobbet" i samlad trupp efter frukost.
Det blev ännu en givande dag och redan vid lunchdags var vi fullproppade med nya kunskaper ;-) Även i dag kom Lilla Anna och åt lunch tillsammans med oss...

2_annakommer.jpg

Jag åt kycklingwook...

1_gelaslunch.jpg

Och Anna åt rödbetsbiff...

3_annaslunch.jpg

Det var som "vanligt" trevligt att få träffas om än lite kort och begränsad tid. Eventuellt kommer hon även i morgon om det passar mellan hennes möten.

Efter avslutad arbetsdag lovade vi oss själva en ledig kväll så vi promenerade in mot stan. Jag skulle till apoteket för att köpa fotsalva som jag glömde att få med mig men är ett måste då jag har torrsprickor på fossingarna som gör ont! Ja, sedan vandrade vi runt lite på Plattan, Gallerian och lite på Pub innan vi påbörjade promenad hem igen. Halvt ihjälfrusna stannade vi på kvarterspuben och käkade lite. Jag åt en Ceasarsallad som bara är så god just där och en pilsner till det innan vi drog vidare "hem".

I morgon är det sista dagen av dessa fyra intensiva dagar. Så det blir till att packa ihop sig en aning i kväll. När dagen är slut i morgon blir det snabb färd mot Stockholm Central och sedan mot Göteborg.

Dagens stegeri har en helt acceptabel nivå med tanke på att det inte blivit någon motion mer än möjligtvis gångeriet... 19 061!

Skrivet av Angela Müller den 7 februari 2007 21:12

Kommentarer

Båda rätterna såg smarriga ut! ;-)

Skrivet av: Bim den 7 februari 2007 21:33

Bim> Dom har faktiskt väldigt god mat och varje dag flertalet rätter så ingen behöver bli missnöjd. Anna var jättenöjd och jag med ;-)

Skrivet av: Angela den 7 februari 2007 21:42

Åh vad god mat ni äter hela tiden :)

Kram

Skrivet av: Petra den 8 februari 2007 22:02

Petra> Ja, tyvärr ;-)

Skrivet av: Angela den 8 februari 2007 23:33

Post a comment
Remember Me?