« En lång dag | Huvudsidan | Dagens lunchutsikt »

27 februari 2007

Fy attan vad ont det gör!

JAG FICK JU EN BLÅSA (eller fick och fick det låter nästan som om det vore något positivit - en present eller så) på min vänstra lilltå i lördags är jag löptränade på gymmet. I går, på väg, hem tittade jag in på apoteket och införskaffade plåster lämpliga för blåsor. Nåväl, för att göra en lång historia kort så satte jag givetvis på ett sådant när jag kom hem och innan jag gick ner i källaren för att träna en kort stund.

I förmiddags börjde det dunka i tån och jag insåg att jag förmodligen surrat fast plåstret för hårt så jag smög mig in på toa för att ta av det. Gissa vad som hände? Jo, det var inte bara plåstret som jag drog av utan halva tån ( OK lite överdrivet är det väl men det känns så i alla fall) och fy attan vad ont det gjorde och gör. Jag kan knappt gå!

Så nu sitter jag här på rummet och tycker synd om mig själv. Det blir nog inget annat heller denna kväll, än stillasittande, är jag rädd för. Jag hade annars tänkt mig en runda ner i källaren igen för lite styrketräning men ska nog inte göra det med tanke på vilken plåga det var bara att ta sig hem efter dagens vedermödor.

Skrivet av Angela Müller den 27 februari 2007 18:19

Kommentarer

Stackars, stackars dig... :-(

Skrivet av: Bim den27 februari 2007 19:00

Men stackars dig! Vilken otur du har hela tiden - både armar och ben och nu fötterna justerade...Hoppas att det läker snabbt bara! *kram*

Skrivet av: Snurran den27 februari 2007 20:48

Snurran> Ja, man får vad man förtjänar sägs det ;-)

Skrivet av: Angela den27 februari 2007 21:34

Då är väl du undantaget som bekräftar regeln för nog tycker jag att du förtjänar bättre!

Skrivet av: Snurran den27 februari 2007 22:47

Å din stackare vilken otur du har hela tiden :(

Skrivet av: Petra den27 februari 2007 23:15

Och jag vill bara säga att jag definitivt håller med Snurran i detta fall!

Skrivet av: Bim den28 februari 2007 16:02

Snurran och Bim> Tack ni båda stöttepelare! I dag känns det bättre men jag har bara lyckats prestera 1 229 steg på hela dagen och kvällen ;-)

Skrivet av: Angela den28 februari 2007 21:26

Post a comment
Remember Me?