« Lugnare i dag | Huvudsidan | Hektiskt på slutet »

14 februari 2007

Ännu en lugn dag

DET BÖRJAR NÄSTAN BLI EN VANA NU! Att det är som det brukar på jobbet ;-) I dag hann jag till och med ta en fika med inbjudan från min chef som undrade i förbifarten om jag inte skulle gå med och fika ;-)

Vid sen efteriddag, 15.30 för att vara exakt, drog jag iväg till tandläkaren som "bor" på andra sidan staden. Lite oroligt var jag men mest förväntansfull över hur hon skulle bedöma hur jag skött mig sedan sist med alla mina små mellanrumsborstar. Jodå, mycket hade jag missat men fick även uppmuntran som kändes bra. Nu har jag fått lite nya goda tips samt en helt ny färg på en av borstarna;-) Ja, det var inte bara en ny färg utan en helt ny variant som är större än den lila ;-) Det du Bim! Den är 1,3 mm och spritt språngandes ny. Tur att vi har en så modern tandläkare som håller sig a jour med nyheterna och orkar lägga så mycket energi på att lära en vuxen människa hur man ska sköta sina tänder med tillhörande luftfickor som mer påminner om kratrar. Så nu ska här liggas i till nästa besök så får vi se om jag lärt mig min läxa.

Det blev sent innan jag var klar och när jag hämtat upp Woffegubben rusade klockstollen mot 19! Det blev med andra ord inget gym i dag som tanken var. Det var ju dags för ett motionspass fast å andra sidan kände jag i dag när jag gick i trapporna på jobbet att jag nog inte hade klarat att springa i dag heller. Så nu blev det en vilodag som vissa Filijokusar påstår ska vara nyttigt ;-)

Skrivet av Angela Müller den 14 februari 2007 22:00

Kommentarer

Hihi, ja, jag TROR det - fast en riktig doktor kan nog säga säkert förstås! ;-) (och om du vilar så kommer jag ju ikapp till..)

Skrivet av: Snurran den14 februari 2007 22:23

Snurran> Anade att det fanns en baktanke ;-) Läste oxå att sonen var hemma i tryggt förvar igen ;-)
Sov gott och ha en underbar torsdag!

Skrivet av: Angela den14 februari 2007 22:30

Lila! Så tjusigt! Det har jag ingen... Måste prata med min tandläkare när jag ska dit i nästa vecka! ;-) Fast jag var ju hos tandhygienisten för två veckor sen, och då fick jag faktiskt massor med beröm! Det var nog första gången tror jag! ;-)

Skrivet av: Bim den15 februari 2007 15:08

Bim> Tyvärr hade apoteket inte de nya gråa som min tandläkare visade mig i går. Tur att jag köpte en paket av henne. Men visst har väl du samma som jag, lila, grön och gul. Den lila har ju funnits hela tiden. Det är den grå som är ny (tjockare borst för större mellanrum), så ny så inte ens apoteket hade den ;-(

Skrivet av: Angela den15 februari 2007 21:37

Okej! Jag missförstod dig med färgerna! ;-) Just nu så kör jag med Blåa, Gröna, Plasttandstickor, och Tandtråds-Plackers. :-)

Skrivet av: Bim den15 februari 2007 21:57

Bim> Njea, det är väl jag som krånglar till det! OK, blå har inte jag. Det är väl något mellanting då kanske mellan grön och lila ;-)

Skrivet av: Angela den15 februari 2007 22:11

Alla regnbågens färger kanske finns! ;-)

Skrivet av: Bim den17 februari 2007 16:53

Bim> Så är det kanske men grå hade inte Apoteket ;-) Fast å andra sidan finns det kanske inte grått i en regnbåge!?

Skrivet av: Angela den17 februari 2007 17:27

Hahaha. Nej, jag skulle inte tro det! ;-)

Skrivet av: Bim den17 februari 2007 23:12

Post a comment




Remember Me?