« Trött både här och där | Huvudsidan | Tacosugen »

26 januari 2007

That's the way it is!

I DEN BÄSTA AV VÄRLDAR skulle jag nu varit nyfriserad och nyggymmad! Så är det dock inte i min värld som är en bra dito men kanske inte den bästa just nu ;-)

När jag hade packat ner datorn och var på väg att slänga på mig jackan...då hände det som inte ska hända. Det var bara att packa upp datorn, spotta i nävarna och sätta igång! Jag kom hem nu och då är klockan snart 20.30. Frissan hade gett upp hoppet om mig kan jag tänka och gymmet stängde för en halvtimma sedan. Så summa summarium - blev det inte något av mina storsilade planer denna dag!

Nåväl, det är lätt att konstatera att inget blev som det borde blivit denna dag (heller) och just nu skulle jag kunna ramla rakt ner i sängen och sova sött som ett barn hela natten och långt in på morgonen i morgon. Men jag är Färdtjänst i kväll. Woffegubben är ute och roar sig och jag har lovat hämta hem honom när han tröttnat ;-)

Jag skulle i och för sig kunna fördriva tiden med den strykhög, som för övrigt hota ta död på mig om den skulle välta när jag går förbi, som bara växer och växer. Jag skulle också kunna ta mig an tvätten eller städa lite men problemet är att jag är så uppe i varv just nu så jag har svårt att koncentrera mig på något alls. Jag inser att det är lika bra att fortsätta med arbetet fast nu på hemmaplan istället.


Skrivet av Angela Müller den 26 januari 2007 20:14

Kommentarer

Åh din stackare med en sån lång arbetsdag! Du får ta nya tag med frissan och gymmet.

Kram

Skrivet av: Petra den26 januari 2007 20:35

Stackars dig... *Kramar om dig*

Skrivet av: Bim den26 januari 2007 22:08

Petra> Det är givetvis inte hela världen men i bland blir man lite sur när inte saker och ting blir som man tänkt. Jag får väl vara "långhårig" några dagar till ;-)

Skrivet av: Angela den26 januari 2007 22:53

Bim> Som sagt, det är ju inte hela världen om jag får vara långhårig några dagar till men... Jag har fotsatt jobba nu i kväll och nu känns det faktiskt lite bättre. Åtminstone har jag kommit i kapp de mesta akuta sakerna ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den26 januari 2007 22:54

Okej! Själv har jag bara softat hela fredagskvällen! Så skönt! ;-)

Skrivet av: Bim den26 januari 2007 23:10

Bim> Betvivlar inte ett ögonblick! Just nu är jag så trött så jag ser inte himlen för basfioler men Woffe har inte hört av sig ännu så det blir till att vänta...

Skrivet av: Angela den26 januari 2007 23:14

Stackars dig... Jobbigt att inte få gå och lägga sig när man vill...

Skrivet av: Bim den26 januari 2007 23:29

Bim> Fast det får ju Woffe å andra sidan inte heller när jag är ute och rumlar :-)

Skrivet av: Angela den26 januari 2007 23:35

Nej, vad gör man inte för varandra! ;-) Här håller vi också på och hämtar, lämnar, och skjutsar jämt känns det som. Men det gör vi ju också så gärna. :-)

Skrivet av: Bim den27 januari 2007 00:05

Nu är vi i alla fall lyckligt hemkomna och sängen ropar ;-)

Skrivet av: Angela den27 januari 2007 01:39

;-)

Skrivet av: Bim den27 januari 2007 10:44

Post a comment
Remember Me?