« Heldag igen | Huvudsidan | Onsdagmorgon »

5 december 2006

Snubig

UNDER EFTERMIDDAGEN började jag känna mig allmänt risig ont i nacken och huvudet och näsan började täppa till sig. Men hallå, ska jag bli sjuk nu eller? Det har jag verkligen inte tid till!

Det blev ingen motionsrunda på gymmet i alla fall. Lämnar alltid rekommendationer till höger och vänster om att man INTE ska träna om man inte är fit for fight så jag tänkte att jag kanske inte borde göra det själv heller.

Så, jag har softat tillsammans med den jag delar möbler med ;-) i soffan hela kvällen. Ett tag fick jag riktiga kramper i magen och tänkte att nu jäklar har jag nog fått vinterkräksjuka också...Men det gav med sig efter någon timma så nu kan jag förmodligen pusta ut.

Om det inte blir värre än vad det är nu så kommer jag att fullfölja morgondagens digra schema med resa till Stockholm, och jag hoppas verkligen inte jag ska behöva ställa in, i annat fall vet jag banne mig vad jag tar mig till!

Jag rusade ner till apoteket innan hemgång och skulle hämta ut medicin (dock inte för analkande förkyldning utan medicin som jag äter konstant) men som vanligt höll jag på att få nippran över köerna. Så jag lämnade in recepten och hoppas att Woffegubben kan hämta medicinerna i morgon.

Japp, den som lever får se ;-)
Det blir inte typ någon sovmorgon i morgon för 06.50 åker vi från stan ut till Landvetter så jag ska nog krypa i säng nu.

Tack vare rundan ner på stan lyckades jag i alla fall hålla stegeriet på mininivå, dvs över 10 000. Det slutade på 10 536 ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 december 2006 22:30

Kommentarer

Käka massa vitpepparkorn! Det sägs att det hjälper!

Kramis o håller tummarna för en fortsatt frisk Gela!

Skrivet av: Petra den 5 december 2006 23:51

Mina tummar håller också! :-)

Skrivet av: Bim den 6 december 2006 22:03

Jag hoppas att du är frisk, har själv vinterkräksjukan nu.

Skrivet av: Ahnna den 7 december 2006 09:39

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN! :-)

Skrivet av: Bim den 7 december 2006 15:23

Grattis här ifrån också

Skrivet av: Ahnna den 7 december 2006 16:52

GRATTIIIIIIIS på namnsdagen mammsen!!!!!!

Skrivet av: Anna och 20 tassar den 7 december 2006 20:44

Ahnna> Uj, uj, uj - stackars dig. Jag har klarat mig det var ingen fara bara lite snuvig men annars inget. Hoppas du är på bättringsvägen igen. *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 december 2006 08:09

A + B + A och 20 tassar> Tack, tack! Blev världans uppmärksammad med sms tidig morgon och sedan rasade gratulationerna in i jämn ström hela dagen ;-)

Skrivet av: Angela den 8 december 2006 08:11

Petra> Hujedamejjen - kan man det?!

Skrivet av: Angela den 8 december 2006 08:15

Och nu väntar vi ivrigt på någon form av uppdatering av ditt liv! ;-)

Skrivet av: Bim den 8 december 2006 18:16

Bim> Mitt liv?! Har jag ett sådant ;-) Eller är det det som pågår under tiden jag jobbar? Nä, jag skojar, det kommer nog en liten uppdatering så fort jag tagit hand om min orchidebebis...

Skrivet av: Angela den 8 december 2006 18:57

Hahaha! Du kanske verkligen har ett liv! Eftersom du inte ens hinner med att blogga! ;-) Jag tittar in lite då och då under kvällen efter din uppdatering. :-)

Skrivet av: Bim den 8 december 2006 19:12

Post a comment
Remember Me?