« Några fler foton | Huvudsidan | Shopping och bad »

23 december 2006

Phew!

Brasilien, Rio de Janeiro 23 december 2006

JAG VAKNADE FÖRST 06.30 och tänkte att en liten stund till kan jag nog sova. Det gjorde jag kan man säga och vaknade först två timmar senare! I och för sig tar väl kanske kroppen ut sin rätt med all förlorad sömn dessförinnan. Nåväl, jag hann med joggingturren också fast det var på håret vi hann äta frukost eftersom den serveras mellan 06.30 och 10.30.

Det var förfärligt tungt att springa och då var det ändå "bara" 25 grader varmt ;-) Jag studerade joggarna i går och kom fram till att ingen springer på stranden utan man samsas med cyklisterna och springer alltså på cykelbanan. Jag tog samma vända som jag i går promenerade och det blev strax över halvmilen.
Pulsklockan var på och det var inga som helt problem att komma upp i puls i den här värmen...

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 439 varav 45 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 125.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 2 minuter och 51 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 3 minuter och 14 sekunder.

Nu ska vi ut på nya äventyr ;-)

Skrivet av Angela Müller den 23 december 2006 13:47

Kommentarer

Du är duktig som vanligt! jag hade nog inte pallat att kuta i den värmen, då räcker det med att gå för min del! Ha en mysig julafton nu i morgon! *kram*

Skrivet av: Snurran den23 december 2006 14:56

Men lugn! Du är ju på semester. Lata dig lite! Ät god mat och sov länge!

Skrivet av: Peter Parnes den23 december 2006 15:46

Snurran> Hade jag kommir ur sängen tidigare så hade det nog varit lite svalare. Vi får se om jag lyckas bättre nästa gång ;-)

Skrivet av: Angela den23 december 2006 17:39

Peter> Åja, det ska jag nog hinna med oxå men samtidgt är det en puls i den här staden så det är svårt att bara vara ;-)

Skrivet av: Angela den23 december 2006 17:40

Du är duktig du som joggar! Själv så promenerar jag i alla fall en timme varje morgon! Och sen blir det ju ganska mycket gående på kvällarna här också. Återigen: GOD JUL !!!

Skrivet av: Bim den23 december 2006 17:54

Var det SÅ långt ni skulle! Jag har scrollat och tittat på härliga bilder. Här har i alla fall solen tittat fram i dag. +5 grader... inte så illa.

Skrivet av: Bloggblad den23 december 2006 17:59

Bim> Nu var det ju första gången sedan vi kom...återstår att se om det blir något mer joggande ;-) Vi går ocksåå mycket så något dåligt samvete för att jag missar gymmet tänker jag inte tillåta. God Jul på er oxå!

Skrivet av: Angela den23 december 2006 19:05

Bloggblad> Ja, så långt bort är vi. Det borde dock inte, under normala förhållanden, ta 48 timmar att ta sig men nu är det som det är när det nu inte är som det skulle. Vi är i alla fall här nu och det har varit en dröm sedan länge att även få uppleva Rio de Janeiro. Brasilien har vi ju besökt förut men Rio är pricken över i.

Skrivet av: Angela den23 december 2006 19:08

Man ska ALDRIG ha dåligt samvete när man har semester! Motion och nyttiga mat- och dryckesvanor kan man ha hemma i vardagen igen! ;-)

Skrivet av: Bim den25 december 2006 17:12

Bim> Tänk vilken tur jag har som har så KLOKA vänner ;-)

Skrivet av: Angela den25 december 2006 18:27

Post a comment
Remember Me?