« Motionspass | Huvudsidan | Mammas födelsedag! »

17 december 2006

Och regnet det bara öser ner

PÅ FLERA HÅLL I VÅRT AVLÅNGA LAND var det i dag frost och till och med en gnutta snö. Men vi här i Västsverige har tydligen kommit in i ett stim med regn och åter regn. Jo, det var visserligen uppehåll i går men i dag var det som vanligt igen. Ösregn!

Pallrade mig i väg til gymmet för ett styrkepass och började med uppvärmning 30 minuter (2,9 km) gång på löpbandet. Därefter 60 minuter styrketräning. Jag avslutade med att försiktigt, likt i går, springa 30 minuter (3,3 km) på löpbandet. Lite snabbare än i går men långt ifrån med den hastighet jag hade innan jag fick ont. Det gick i alla fall bra och det är jag evigt tacksam för!
Jag hade pulsklockan på under löpningen:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 195 varav 50 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 121.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 28 minuter och 35 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter.

Nu bär det snart av till Kyrkogården för att gratta mamma på födelsedagen och där möter vi upp, som traditionen bjuder, storebror Conny med Bitten.

Skrivet av Angela Müller den 17 december 2006 13:36

Kommentarer

ja, detta regnade. Vi får tänka PÅ bim som är i solen nu.

Skrivet av: Ahnna den17 december 2006 14:03

Ahnna> Jag är och tittar på bloggen en gång i kvaten om hon uppdaterat ;-)

Skrivet av: Angela den17 december 2006 14:52

Jag också*ler* bara hoppas att det fungar.

Skrivet av: Ahnna den17 december 2006 18:51

Post a comment
Remember Me?