« Glömde ju | Huvudsidan | Och regnet det bara öser ner »

16 december 2006

Motionspass

NU JÄKLAR tänkte jag i morse när jag gav mig av till gymmet. Nu ska jag banne mig springa 1 mil! Foten har varit OK nu i flera dagar och alla förutsättingar var toppen.
Men, jag fegade ur med tanke på hur ont det gjorde när det gjorde ont! Började fundera på om jag kanske borde fortsätta att hålla en låg, försiktig profil för att inte riskera något. Fan, vad jobbigt detta är!

Nåväl, det slutade med att jag körde mitt motionspass på två timmar men valde en inriktning som inte innebär maxtygnd på hälen. Det blev istället för två timmars löpning följande:

30 minuter (1.3 km) crosstraining
30 minuter (5,1 km och 1000 roddtag) rodd
30 minuter (230 meter) trappmaskin
30 minuter (3 km) löpning i sakta gemak (6.1 km/tim)

Det kändes fortfarande bra efter detta så vi får väl se på nästa motionspass om jag vågar springa längre ;-O

Pulsmätaren var med:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 664 varav 55 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 114.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 43 minnuter och 30 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar.

Eftersom jag inte uppdaterade i går blev det heller inga steg rapporterade men jag lyckades i alla fall få ihop 11 934 steg.
Och dagens slutade på 15 029...

Skrivet av Angela Müller den 16 december 2006 14:50

Kommentarer

Och jag vill återigen bara önska dig en supertrevlig resa till Brasilien! Och en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Sköt om er och ha det bäst! Vi hörs i våra bloggar! Stora, hårda, varma kramar från Britt-Marie! :-)

Skrivet av: Bim den16 december 2006 15:23

Bim> Herregud, har du fortfarande sådan balans på livet så du kan kommentera trots att det nu rör sig om bara timmar innan ni drar iväg till Thailand! Imponerande! Jag önskar dig och familjen detsamma förstås. Jag längtar till ditt första inlägg ;-)

Skrivet av: Angela den16 december 2006 15:38

Hahaha! Klart jag har balans på livet! Jag har varit halvt hysterisk på eftermiddagen när jag höll på med packningen! Så jag fick lova att gå undan och lugna ner mig vid datorn ibland! ;-) Nu sitter vi på Arlanda och väntar på att incheckningen ska öppna! *Kram*

Skrivet av: Bim den16 december 2006 20:49

Bim> Hjälp vad nervös jag blir!!!

Skrivet av: Angela den16 december 2006 21:42

Post a comment
Remember Me?