« Heldag | Huvudsidan | En aktiv lördag »

1 december 2006

Inte ens kajorna vill vara ute

EFTER EN TUNG DAG, men givande, så stack jag iväg med tåget i så pass tid så det hanns med ett motionspass på gymmet. I dag blev det löpning i 90 minuter och på gymmet var det full aktivitet inte bara på medlemmarna. Saken är den att en gång per månad har mitt gym After Work. Det är olika inriktiningar och alltid mycket trevligt. I dag hann jag dock inte delta precis eftersom jag inte hade så lång tid på mig innan färdtjänsten (läs Woffe) skulle komma och hämta upp mig för att handla helgens mat.

Men jag hann i alla fall springa 1 mil och 1 km!

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 651 varav 45 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 127.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 25 minuter och 56 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 30 minuter.

Jag ska inte smyga under stol med att jag känner en viss stolthet över att ens orka springa i 90 minuter. Det borgar gott inför joggingen på stranden i Brasilien som nu börjar närma sig. Jag kan även intyga att det var ljuvligt att få duscha efter det passet ;-)

Nåväl, verkligeheten kom i kapp snart när Woffegubben stod utanför gymmet och väntade. Vi gav oss iväg till Alingsås för inköp av diverse specerier. Det ösregnade när jag kom ut från gymmet vilket gjorde mig lite förvånad då det inte regnade när jag anlände två timmar innan. När vi parkerade i ICA:s parkeringsgarage insåg vi att inte ens kajorna ville vistas utomhus...

1_faglar.jpg

Nu ska vi bänka oss framför dumburken och se en film, eller ja i alla fall så länge som ögonen orkas hållas öppna...

Update...Dagens stegeri slutar på 21 316 och filmen var tråkig så nu är det sängen som gäller...

Skrivet av Angela Müller den 1 december 2006 21:20

Kommentarer

Hahaha! Jag förstår kajorna! ;-)

Skrivet av: Bim den 1 december 2006 23:53

Post a comment
Remember Me?