« Mingel och James Bond | Huvudsidan | Inte ens kajorna vill vara ute »

30 november 2006

Heldag

I DAG HAR JAG SUTTIT hela dagen med workshop mellan 10.00 och 17.00. Kul är det men man är helt slut efter en sådan dag! Bara det här med att sitta still och vara hundra procent koncentrerad hela tiden är nog det värsta. Ändå hade jag förberett med fika, frukt och lite godis för att hålla ångan uppe på oss alla. Det blir två dagar till i samma kostym, i morgon och på måndag.

Det var extra skönt att få göra av med lite kuskelenergi i dag på gymmet. Eller ja, till en början var det inte det för när jag värmde upp så viskade HAN, djävulen på axeln, att du behöver bara gå 30 minuter i dag på löpbandet sedan kan du strunta i resten. Då höjde jag ljudet i Ipoden så jag inte hörde alla idiotiska argument för att slippa ;-)

Det blev alltså 30 minuter (2,8 km) gång på löpbandet som uppvärmning och sedan körde jag 80 minuter styrka. Körde fyra rep. på varje övning i dag för att döva mitt dåliga samvete lite efter slapparkvällen på Bergakungen i går ;-)
Efter det gick jag i ganska så raskt takt 45 minuter (4,3 km) på löpbandet och därefter fick det vara nog för då hade klockstollen redan passerat 21...

Stegeriet denna stillasittande dag ordnade sig tack vare gymmet, 16 524 blev det till antalet.

Skrivet av Angela Müller den 30 november 2006 22:09

Kommentarer

Oj vad du är duktig :-D

Skrivet av: Petra den30 november 2006 22:20

Petra> Tack, du är ett snällt människobarn ;-)

Skrivet av: Angela den30 november 2006 22:25

Håller med Petra!

Skrivet av: Bim den 1 december 2006 20:51

Bim> Åhh, jag tackar och är glad att jag har så uppmuntrande cybervänner ;-)

Skrivet av: Angela den 1 december 2006 21:13

Post a comment
Remember Me?