« Nästa vecka klar | Huvudsidan | Det har slutat regna »

11 december 2006

En så'n himla tur

ATT VI TOG OSS TILL SIMHALLEN i morse, nåja vi kunde lika gärna stått ute och flaxat med armarna också för här vräker det ner regn! Men, Rut (Rut och Astor mina simborgarkamrater) meddelade i dag att hon inte kommer mer innan vi åker för på semester för operation av starr. Det var ju tur att jag fick önskat henne lycka till och en God Jul och Gott Nytt. Vi kommer givetvis att skicka kort till dem från Brasilien men ändå.

Herreminje vad här har regnat! Tågen kan inte köra längre och tidigast på fredag igen på västkustbanan för där har banvallen rasat av allt vatten. I stan och i Mölndal var det kaos för att Mölndalsån svämmat över. Jisses tänker jag, tänk om det hade varit snö i samma mängd som kommit!!

Jag blev sen från jobbet, kom inte iväg förrän vid 18-tiden. Inte kunde man köra hem nornalt heller för allt vatten så det blev sent innan jag väl landade på gymmet för ett motionspass.
Eller ja, motion och motion...min hälsporre förhindrar mig att springa så det fick bli roddmaskin som uppvärmning i 30 minuter och det gav mig 5 km och 1000 roddtag ;-) Sedan satte jag mig på motionscykeln och trampade i 60 minuter som gav mig 27 km! Men, vad tråkigt det känns att sitta på den där förba..... cykeln!
Dock har foten hållt sig i någorlunda schack i dag. Jag satte i mina sulor, i skorna, som löplabbet gjorde åt mig inför Tjejmilen 2005 och det gjorde susen. Jag vågade dock inte pröva mina vingar, eller snarare fötter, på gymmet så det fick alltså bli rodd och cykel i stället. Nu ömmar det lite när jag går i tofflorna inomhus (och inte kan använda sulorna) så vi får se hur det här artar sig. Det är i alla fall inte på långa vägar lika bedrövligt som i går.

Stegeriet har trots värken i dag kommit upp i 8 792 riktiga steg och räknar jag då om simningen med 1 920 steg och rodden till 1 800 samt cyklingen till 9 000 så hamnar jag totalt på 19 592 så jag får väl vara nöjd och hoppas att jag kan sova lite bättre i natt med mindre värk.

Skrivet av Angela Müller den 11 december 2006 23:13

Kommentarer

Och du har beställt tid hos läkaren!?

Skrivet av: Bim den12 december 2006 14:53

ja, nu blir det väl inget mer gymmande (möjligtvis med flytväst på!?) för anläggningen ligger väl i Lerum va..? Hoppas att din häl blir bra FORT, så du får chansen att jogga på soldränkta stränder! *lyllos dig alltså*
ha en bra resa - om vi inte hörs något mer innan ni sticker!

Skrivet av: Snurran den12 december 2006 16:33

Bim> Nej, jag har faktiskt inte haft tid eftersom man bara får ringa vissa tider och då har jag suttit i möten...

Skrivet av: Angela den12 december 2006 16:34

Snurran> Nej, jag har bytt gym så mitt nuvarande ligger i Stenkullen - en bit bort från Säveån. Ja, det ska bli skönt att komma i väg och jag ser verkligen fram emot det. Har inte ens börjat packa ännu så det blir till att ta sig i kragen ;-O

Skrivet av: Angela den12 december 2006 16:36

Julstök?? Nä jag tar det lugnt för en gångs skull. Det blir jul än då och Skolan tar så mycket tid att det blir bara lite tid över till familjen och läsa läxor.

Skrivet av: Ahnna den12 december 2006 18:13

Ahnna> Förnuftigt av dig ;-)

Skrivet av: Angela den12 december 2006 18:45

Men borde du inte komma iväg till en läkare innan du åker? Förresten, apropå din kommentar till Snurran, jag har inte ens börjat att packa än! Och jag åker på lördag! ;-)

Skrivet av: Bim den12 december 2006 20:39

Bim> Nu, i dag, är foten bättre så jag tror att jag avvaktar. Har du inte börjat packa ÄNNU så behöver väl inte jag vara orolig ;-)

Skrivet av: Angela den13 december 2006 10:43

Härligt att foten är bättre! :-) Och jag tänker faktiskt inte börja packa förrän på lördag! ;-)

Skrivet av: Bim den13 december 2006 20:19

Bim> Ja, det är nästan så man kan bli religös (skojar bara) eller tro på under. I morse när jag steg upp kändes ingenting och jag har sovit som gnu hela natten.

Skrivet av: Angela den13 december 2006 20:56

Jag är JÄTTEGLAD för din skull! *Kram* :-)

Skrivet av: Bim den13 december 2006 21:42

Bim> Jag med ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den13 december 2006 21:53

;-)

Skrivet av: Bim den14 december 2006 20:00

Post a comment
Remember Me?