« En så'n himla tur | Huvudsidan | Otroligt! »

12 december 2006

Det har slutat regna

I MORSE FICK Woffegubben simma ensam för jag var på jobbet redan före sju. Anledningen till det var att vår nystartade friskvårdsförening hade beslutat att uppmana alla medarbetare till en hissfri dag. Så innan alla började i morse bunkrade vi upp i alla trappuppgångar med bananer, celementiner och vatten på flaskor. Sedan fick alla som var duktiga att gå istället för att åka hiss frukt och vatten när dom passerade. Jag stod 1 timma en av uppgångarna och styrelsekamraterna stod i de andra. Sedan tog ett annat gäng över vid lunchtid. En kul idé som många uppskattade.

Min fot har varit skaplig i dag och det var ju en himla tur för just i dag har det varit ovanligt mycket spring mellan våningarna. Jag har fortfarande mina specialtillverkade sulor i dojorna och det har nog bidragit till att värken hållt sig borta.

Jag skulle gått till gymmet som vanligt efter avslutad arbetsdag men jag valde att inte göra det utan åkte hem. När vi parkerat bilen gick vi iväg på en lite kvartersrunda för att döva det dåliga samvetet en aning. Anledningen till att jag hoppade över gymmet i dag var att jag haft en malande huvudvärk hela eftermiddagen och faktiskt lite ont på ett mindre ädlare ställe på kroppen efter cyklingen i går. Jag känner mig därtill trött som en gnu så beslutet var nog bra. Efter promenaden på cirka en halvtimma ute i friska luften, det blåser rejält, så kändes knoppen något klarare. Men det blir tidig sänggång i dag för att vila upp alla trötta och onda kroppsdelar ;-)

Dagens steg stannar på 11 199 och det är riktiga steg ;-)

Skrivet av Angela Müller den 12 december 2006 18:46

Kommentarer

Trist om det skulle vara hälsporre. Jag trodde också att jag hade fått det ett tag då jag knappt kunde trampa ner hälen, men efter 3-4 veckor försvann värken och nu har jag inga problem.

Idag har stora lilla killen fyllt 3 år, det är inte klokt vad tiden går fort alltså!

Kramis

Skrivet av: Petra den12 december 2006 20:34

Vilken kul idé med en hissfri dag! ;-)

Skrivet av: Bim den12 december 2006 20:44

Petra> Ja, jag såg de härliga bilderna från morgonuppvaktningen ;-) Jag är också böttre i min häl nu så jag börjar fundera på om det kan vara något annat. Jag håller verkligen tummarna för det. *Kram*

Skrivet av: Angela den13 december 2006 10:37

Bim> Det var uppskattat och vi behöver lite marknadsföring för att locka till oss fler medlemmar ;-)

Skrivet av: Angela den13 december 2006 10:40

Och ni fick säkert fler!

Skrivet av: Bim den13 december 2006 20:23

Bim> Vet inte det ännu men förhoppningsvis. Det är inte jag som sköter den biten.

Skrivet av: Angela den13 december 2006 20:41

Okej.

Skrivet av: Bim den13 december 2006 21:43

Post a comment
Remember Me?