« Glömde ju | Huvudsidan | I morgon »

3 oktober 2006

Gymintro

MÖTEN I STORT SETT hela dagen. Detta till trots kom jag i alla fall i väg i tid så jag kunde gå en stund innan Woffegubben kört i kapp och hämtade upp mig. Det blev 4,5 km på 1 timmas tid och det var ett tag sedan nu så det kändes skönt och lite jobbigt för ryggen. Vädret var strålande. Jag blev rent av lite svettig och fick äntrat av mig jackan till slut. Det känns fantastiskt att kunna gå i kortärmat 3 oktober. Tyvärr började de regna nu i kväll och tempen sjönk så hösten är ofrånkomligt på väg vad vi än tycker.

När vi var på väg hem så bestämde sig Woffe att gå hem från gymmet, 6 km, så att jag slapp köra hem honom. Jag skulle på gymintro i kväll men hann köra lite motion innan det var dags. Det blev 70 min (6,2 km) i ganska lugn takt på löpbandet.
Efter introt åkte jag hem och i dag känner jag mig lite frusen och trött.

Dagen steg slutar på 14 866 – det finns inget att räkna om i dag och därmed har jag avslöjat att det inte blev någon simning i morse ;-)

Skrivet av Angela Müller den 3 oktober 2006 21:10

Kommentarer

Och inte behöver du ha dåligt samvete för att det inte blev någon simning! Du promenerade, körde ett motionspass, och gick på gymintro! Det borde väl räcka!? ;-)

Skrivet av: Bim den 3 oktober 2006 21:58

Bim> Nä, det har jag inte jag sov sååå gott istället ;-)

Skrivet av: Angela den 4 oktober 2006 08:09

Hihihi! Det gjorde du rätt i! ;-)

Skrivet av: Bim den 4 oktober 2006 16:27

Bim> Och i morgon kväll bllir det ingen träning alls för då ska jag ut och roa mig ;-)

Skrivet av: Angela den 4 oktober 2006 21:45

Och det gör du absolut rätt i! ;-)

Skrivet av: Bim den 5 oktober 2006 18:59

Post a comment
Remember Me?