« Helt slut!! | Huvudsidan | Fredag - hela dagen! »

7 september 2006

Sim, jobb, promenad

I MORSE VAR DET SÅ LUNGT I "MIN" BANA att jag började ana ugglor i mossen. Till en början var vi bara tre simborgare vilket jag inte kan minnas när det hände sist om det nu har hänt? Strax innan jag simmat mina 700 meter kom det några fler. Märkligt!

Promenad efter simningen till jobbet och sedan har dagen gått i en lång räcka av möten. Någon promenad på lunchen var inte att tänka på...mer än den promenad då som det blev till restaurangen där vi åt och tillbaka. För så var det i dag nämligen, att det inte serverades någon hemlagad lunch utan vi blev tvugna att gå på lokal. Så lär det nog bli i morgon också eftersom jag inte har tänkt ställa mig nu och fixa något för morgondagen. Förfallet sätter in - jodå!

Någon promenad blev det inte heller från jobbet, för jag satt minst en timma över för att få klart. Woffegubben fick vänta på mig för en gång skull ;-) När vi däremot närmade oss hemmet så hoppade jag av färdtjänsten och gick dom sista tre kilometrarna så helt motionslös kan man inte heller sammanfatta dagen.

Stegmässigt hamnar jag i dag på 11 772 och med simningen omräknad ger det 2 496 steg. Sammanlagt med steg och omräknade dito så blir slutsumman 14 268. Därmed håller jag dagsmålet...

I morgon är gymmet inplanerat men man vet ju aldrig om det dyker upp något bättre erbjudande ;-) Skämt åsido så är planerat gympass inte på långa vägar detsamma som att det verkligen blir av! Helgen ska tillbringas i Den Kungliga Huvudstaden och då lär det mest bli stillasittande så det är nog vettigt om det planerade gymmpaset verkligen blir i morgon. Men den som lever får se?

Skrivet av Angela Müller den 7 september 2006 19:27

Kommentarer

Jaså!? Så det är den här helgen ni ska till Stockholm!? Och fint väder ska ni väl få då också tror jag! Ha det så bra med fyra ben och sexton tassar, för det är väl dem ni ska träffa!?

Skrivet av: Bim den 7 september 2006 20:24

Bim> Ja, så är det ;-) Fint väder tackar vi särskilt för! Det är så himla jobbigt att köra när regnet öser ner...

Skrivet av: Angela den 7 september 2006 22:15

Ha det gott. Och Urre skickar blöta hundpussar till Boris.

Skrivet av: Ahnna den 8 september 2006 14:37

Fast i dag har det regnat till och från hela dagen... Och det blåser och är mörkt och trist... Tio grader bara... Rena hösten... :-(

Skrivet av: Bim den 8 september 2006 15:29

Men på Aftonbladet på Internet så står det att det ska bli sol och sexton grader i morgon, lördag, och sol och nitton grader på söndag. :-)

Skrivet av: Bim den 8 september 2006 15:31

Ahnna> Det ska jag göra! Ha det gott du oxå!

Skrivet av: Angela den 8 september 2006 16:12

Bim> Vilken tur att vi inte ska åka förrän i morgon bittida ;-)

Skrivet av: Angela den 8 september 2006 16:13

Ja, det var tur det! Jag trodde ni var på väg redan nu! ;-)

Skrivet av: Bim den 8 september 2006 16:59

Bim> Vi brukar åka redan på fredagen så det är inte så konstigt att du trodde det men denna gång blir det först på lördagmorgon som avfärd sker.

Skrivet av: Angela den 8 september 2006 20:51

Okej. Det kanske är skönare, än att stressa iväg efter jobbet.

Skrivet av: Bim den 9 september 2006 15:36

Post a comment
Remember Me?