« Sim, jobb, promenad | Huvudsidan | Stockholm t o r »

8 september 2006

Fredag - hela dagen!

VI SIMMADE OCH I DAG, blev det tusingen eftersom simhallen öppnar redan 06.30 - det innebär ju att man hinner lite längre. Även promenaden till jobbet blev längre då tid för detta fanns. Räknade ut att jag gick 2,8 km i ställer för 1,5 som det normalt blir.

Dagen har varit bra, har haft tid att ägna mig tester med en kortbetalningsteknik som vi ska införa på en av våra webtjänster. Inga möten och lunchen avnjöts i Nordstan eftersom den slarviga hustrun inte hade fixat medhavd lunch i dag heller ;-)

Efter avslutat arbete var det gymmet som gällde. Lite segt i dag om jag ska vara ärlig och det ska jag ju. Men det blev 30 minuter uppvärmning på löpbandet och 60 minuter styrka trots tröghetskänslan. Nu blir det dock ingen mer motion denna vecka då vi befinner oss på resande fot under helgen.

Vi lämnar hemmet 05.30 till morgonen, för avfärd mot Stockholm, så det blir ingen uppesittarkväll här inte! Nästa helg ska vi till Malmö men sedan ska vi, tro det eller ej, tillbringa en helg på hemmaplan och då är det minst en månad sedan sist ;-) Nejdå, jag gnäller inte, det kommer oändligt många helger framöver då det inte händer någonting så jag njuter. Här hemma kommer inget av det jobb som krävs i ett hem att gå ifrån oss ;-)
Det blir ingen blogg över helgen för jag lämnar maskinen hemmavid men det kanske bara är nyttigt då och då?

För att då hålla löftet om att dagligen rapportera hur stegeriet går så kan jag meddela att jag travat 13 951 "vanliga" steg men med 1 km sim som ger 3 360 steg omräknat blir det totalt 17 311 steg i dag. Å andra sidan lär helgen bli näst intill nollresultat ;-)

Skrivet av Angela Müller den 8 september 2006 20:59

Kommentarer

Hallå där!

Ha en trevlig helg i Sthlm.
Här hemma ska vi ha dop för lillan.
Hinns det med en fika nästa söndag på väg hem från Malmö?

Kramis Petra

Skrivet av: Petra den 8 september 2006 21:44

Petra> Ojdå, dop för lilla prinsessan! Vi åker nog hem på lördag redan och om det inte blir försent så skulle det vara gudatrevligt med fika. Då kan jag få snufsa lite barnen ;-)
Jag mailar dig i veckan och tar lite detaljer...*Kram*

Skrivet av: Angela den 8 september 2006 22:04

Ses imon mojjan!

Skrivet av: Anna den 9 september 2006 01:26

Hoppas att ni har en bra helg här i Stockholm. *Kram*

Skrivet av: Bim den 9 september 2006 15:37

Bim> Vi har haft en mycket givande helg och vädret har varit super! *Kram*

Skrivet av: Angela den10 september 2006 20:57

Härligt! :-)

Skrivet av: Bim den11 september 2006 19:13

Post a comment




Remember Me?