« Kvällspromenix | Huvudsidan | Det börjar nästan bli en vana ;-) »

17 augusti 2006

Det börjar dra ihop sig

NÄST SISTA SEMESTERDAGEN i dag och sista i morgon. Helgen kommer att tillbringas i Malmö och sedan är det vardag så det smäller om det. Mötesförrågningar ramlar in via mil så det är bara att inse att nu är det slut på det slappa livet och inte bara för oss.

I dag har vi varit ute och handlat lite mat och lite annat. Bland annat långbenta cykelbyxor om det nu skulle visa sig bli en eller annan cykeldag till och från jobbet innan det blir för kallt och mörkt. Det återstår att se vad väder och ork har att erbjuda. Jag skulle ju utan tvekan behöva det efter den här slö- och slapparsommaren!

För övrigt har det inte hänt så mycket på vår front. Jag har tagit om hand om all tvätt och slagit in presenten men för utom det inte mycket att skryta om. Precis som jag misstänkte vaknade jag med träningsvärk men långt ifrån så illa som det var efter förra långuppehållet. Får se om vi kanske kommer iväg en sväng i morgon igen till gymmet för sedan blir det som sagt inget mer denna vecka.

Jag känner mig lite trött i dag, trots att vi sov länge i morse för att rent av inte säga i förmiddags, så det kanske är bra att det inte varit full aktivitet. I kväll blir det nog lite dumburk och förhoppningsvis tidigt sänggång så vi lyckats vända dygnet rätt igen. Det har blivit lite väl sena kvällar/nätter och det funkar ju inte när vi ska börja jobba.

Skrivet av Angela Müller den 17 augusti 2006 20:00

Kommentarer

Hoppas ni får det trevlig i helgen. Jag börjar också nästa vecka, så nu har jag fått tummen ur och storstädar, fixa och trixar. Jag har också bara slappat i sommar. Det blir sista sommarlovet för mig, behöver jobba så man gör något. Men det är ju gott för mina ungar och vara hemma. Men du har ju en resa att se fram emot i vinter*ler* .

Skrivet av: Ahnna den17 augusti 2006 21:06

Förmodligen på lördag. You know what...
Nervöööööst :-D
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den17 augusti 2006 21:54

Ahnna> Tack, det ska nog bli trevligt! Vi ska gratulera vårt Stora Monsterbarn och kanske gå på Malmöfestival. Har du små barn? I så fall förstår jag om du tycker så. Jag var hemma i 14 år med mina, jobbigt ekonomiskt men ungarna uppskattade det har jag fått veta så här i efterhand ;-)

Skrivet av: Angela den17 augusti 2006 22:03

Lilla Mysan> Oj, vad spännande! Vi åker till Malmö då men hinner kolla innan för vi sticker nog inte förrän vid 10-snåret. Hör av mig efter helgen. När åker du till Uppsala igen? *Kram*

Skrivet av: Angela den17 augusti 2006 22:06

Åker om en vecka :-( Den 25e. Det är inte helt 100 än att det blir på lördag, men det lutar däråt. Får klara besked imorgon. Shit vad pirrigt :-)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den17 augusti 2006 22:23

Lilla Mysan> OK. Jag tycker också att det är pirrigt och spännande ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den17 augusti 2006 23:05

Ja, mina ungar, två underbara Killar ( de gör väl aldrig något*ler*)är 15 år och 4år. Så det är moppe och kiss&bajs som gäller här. Det är 11 år imellan dem, tror inte att de är sams för det. Jag kan skriva hur mycket som helst om ungarna men det får räcka för idag.

Skrivet av: Ahnna den18 augusti 2006 00:17

Ahnna> Ja, vem kan inte det ;-) Vi har sju år mellan våra bägge flickor och jag kan trösta dig med att när dom blir vuxna har dom mycket större glädje av varann.

Skrivet av: Angela den18 augusti 2006 09:51

---> Jaså! Så stora Monsterbarnet fyller år! Jämna år?

Skrivet av: Bim den18 augusti 2006 21:09

Bim> Nä, 33 och egentligen fyller hon inte förrän den 20/9 men det passade bra av olika anledningar att fira henne denna helgen. *Kram*

Skrivet av: Angela den18 augusti 2006 22:41

---> Angela: Okej!

Skrivet av: Bim den18 augusti 2006 22:57

Post a comment
Remember Me?