« Bokslut juni 2006 - sämsta hittills!! | Huvudsidan | Inte i dag heller »

1 juli 2006

Solsting

I DAG HAR JAG MEST SKROTAT runt i trädgården, eller ja jag har ju tvättat och hängt ut fyra maskiner tvätt också förstås. Men jag gillar att gå och skrota, fundera lite, rensa lite, funder lite till och klippa några buskar och riva upp en och annan ogrästorva. Egentligen behövde vi handla men ingen av oss hade lust att åka i väg på dan när det var så härligt i trädgården.

Under tiden jag skrotade runt i trädgården gick jag in med jämna mellanrum för att inte få solsting. Eller satte mig och pustade ut på ljugarbänken. Under "vilopauserna" inomhus svabbade jag av toaletterna och Woffegubben jagade runt snabeljohan så nu är ser det riktigt bra ut här hemma igen.

När kvällningen så smått började närma sig tog vi oss i kragen och for i väg och fick handlat hem lite mat. Middag åt vi inte förrän klockstollen var närmare nio på kvällen. I dag blev det protatisgratäng och danska fiskbiffar med lök. Strax efter det ringde Anna och undrade om jag hade kommit ihåg att sätta mig framför dumburken. Hon är för söt vårat Lilla Monsterbarn! Hon ringde mig på eftermiddagen när jag just höll på att ansa Rosenmandelträdet och berättade att i kväll skulle Jakobs stege komma i Minnenas televison på TV.
- Den som du gillade så mycket mamma! Glöm nu inte titta på ettan 21.25!
Men hon känner ju morsan sin så därför ringde hon 21.25 igen och frågade om jag hade satt på TV:n ;-)

Nu har jag sett Jakobs stege och njutit hela programtiden igenom. Jag älskade verkligen det programmet och programledaren också för den delen. Han var ett geni!

Skrivet av Angela Müller den 1 juli 2006 23:05

Kommentarer

---> Angela: Jag gillade också Jakobs Stege! Tyvärr så missde jag programmet i kväll.

Skrivet av: Bim den 1 juli 2006 23:31

I dag tycker jag det låter som om du haft en skön dag - och inte svettats på gymmet och gett oss latmaskar dåligt samvete...

Skrivet av: Bloggblad den 2 juli 2006 00:13

Bim> Jag skulle önska att dom kunde visa alla stegar i repris och gärna sända radioprogrammet Galaxen också. Då skulle jag kunna tänka mig att offra tid framför TV och lyssna på radio ;-)

Skrivet av: Angela den 2 juli 2006 00:27

Bloggblad> Aj aj aj...där trampade du rakt på den ömma tån. Jag hade tänkt gymma i dag men vaknade inte förrän 09.30. Då tyckte jag att det var försent och för varmt. Eftersom det är så länge sedan vi var hemma en helg så fanns det lite att pyssla med i trädgården. Men det kommer ju en dag i morgon också ;-)

Skrivet av: Angela den 2 juli 2006 00:32

Jag tänkte väl det! Tänkte direkt på dig när jag såg att det skulle gå i repris. Lyckades inte se det själv men det kommer väl i repris :)
Imon har vårt gym stängt (sommartider) så jag tänkte faktiskt testa gymmet här! Det kan ju vara kul o se om det är något att ha. :)

Skrivet av: Anna den 2 juli 2006 00:34

Anna> Tack för att du ringde och berättade. Jag hade missat det annars. Det låter mysigt med gym på jobbet. Det är säkert bra - kan ju i alla fall inte vara sämre än inget gym alls ;-) Kram
PS. Vilka häftiga spotar ni köpt. Foton väntar vi på nu. DS.

Skrivet av: Angela den 2 juli 2006 00:39

Ja, tack!!! Jag är jättenöjd, ska ta kort imon :)

Skrivet av: anna den 2 juli 2006 00:51

fressten! be pappa kolla mailen, har mailat en så rolig grej till honom!

Skrivet av: anna den 2 juli 2006 00:58

---> Ja, fast ibland blir man besviken när man ser gamla program som man gillade förr. Ibland är det bättre att bara ha dem i minnet!

Skrivet av: Bim den 2 juli 2006 11:44

Bim> Så sant som det är sagt med undantag för Jakobs stege då ;-)

Skrivet av: Angela den 2 juli 2006 19:20

Anna> Done!

Skrivet av: Angela den 2 juli 2006 19:22

---> Okej! Du får väl ha ett undantag där då! ;-)

Skrivet av: Bim den 2 juli 2006 20:03

Post a comment




Remember Me?