« Kubbkväll | Huvudsidan | Lunch på stan »

14 juni 2006

Åter

HEMMA IGEN EFTER TRE DAGAR I MALMÖ...Mjölkpallståg till Göteborg (tur att jag hade Ipoden med), anlände Göteborgs Centralstation precis innan 21.30. Färdtjänsten, Woffegubben, är som alltid snäll och ser till att frun kommer hem och för all del några andra fruar med ;-)

Nu är jag trött som en gnu och ska kasta mig i säng. Det har varit tre intensiva men nyttiga dagar och mycket nöje på kvällarna. Därtill helt fantastiskt väder. Vad mer kan man begära?
Och i mogon ska tre dagars bortvaro jobbas i kapp plus lite till ;-)

Skrivet av Angela Müller den 14 juni 2006 23:34

Kommentarer

Vadå jobba? Det är väl ingen som jobbar i detta landet när solen skiner? Neeej, nu får du nog gå hem och lata dig istället...

Skrivet av: Christopher den15 juni 2006 16:21

Christopher> Njaee, kylksåpet är tomt efter tre dagars bortvaro och sedan ska det tvättas och packas för vidare färd ner till Varberg i morgon efter jobbet. Men väl där ska jag lata mig och gotta mig i solen ;-)

Skrivet av: Angela den15 juni 2006 16:30

Hej Angela! Nu får du väl ändå ta det lite lugnt! Du verkar lite stressad! ;-) Fast du verkar ju ha haft en toppenbra konferens! *Kram*

Skrivet av: Bim den15 juni 2006 17:38

Bim> Visst är jag stressad - så är det utan tvekan! Och det är samma visa varje gång jag varit i väg på resa. Men som jag nämnde till Chris ovan så ska jag bara ta det lugnt i helgen. Handlat har vi gjort nu och jag har packat och tvättat och sitter bara och väntar på att tvätten ska torka ;-) I morgon är det avslut på ett tungt projekt som jag haft ansvar för en jättelång tid nu och det ska bli skönt att ta med sig hela projektgruppen till Trädgårdsföreningen och avnjuta en härlig lunch tillsammans. Därpå kommer det att kännas bra mycket bättre. *Kram*

Skrivet av: Angela den15 juni 2006 20:27

Okej. Hoppas att du får en toppenhelg i Varberg då. Kommer det några gäster?

Skrivet av: Bim den15 juni 2006 21:02

Bim> Inte som är planerat men jag har ju min storebror med familj där så lite umgänge blir det ändå.

Skrivet av: Angela den15 juni 2006 21:51

Och det är ju alltid trevligt!

Skrivet av: Bim den16 juni 2006 00:10

Bim> Ja, storebror är ju alltid storebror. Full rulle raka rör är det för det mesta på honom så långtråkigt blir svårt att få ;-)

Skrivet av: Angela den16 juni 2006 13:15

Okej! Det låter ju kul! ;-)

Skrivet av: Bim den16 juni 2006 17:42

Post a comment
Remember Me?