« Dagen efter | Huvudsidan | En evighet senare »

26 juni 2006

Simborgare

OJ, I DAG FÅR DET BLI NÄVSKAKNING sa Astor när vi träffades i bassängen. Inte så underligt det är nog minst en månad sedan jag simmade sist! Jag blev glad att han kände igen mig överhuvudtaget ;-) Rut, hans fru, blev också glad att jag var tillbaka. Det är goda simborgare det!

När jag hade simmat sista vändan stannade jag till och pratade med en annan simborgare och då hann Astor i kapp och berättade att vi skulle bli evakuerade till andra sidans omklädningsrum snart för det ska repareras igen.
Nej, där som det är så snuskigt, sade jag!
Ja, och sedan ska dom tömma 50-metersbassängen så vi blir tvugna att simma i 25-metaren, fortsatte Astor. Men då har jag och "jägaren" kommit på att vi ska be dom tömma en bana i taget i 50-metaren så kan vi fortsätta simma här ;-)

Ja, vad vore livet utan simborgarna?!

Skrivet av Angela Müller den 26 juni 2006 09:50

Kommentarer

*Sitter här och ler åt dina härliga simmarvänner*

Skrivet av: Bim den26 juni 2006 10:10

Bim> Ja, Astor är en riktig Pärla och han får mig alltid på gott humör. Jag hoppas att jag blir som han när jag är gammal. Både han och Rut simmar 1 km varje dag!

Skrivet av: Angela den26 juni 2006 10:31

---> Angela: Ja, de verkar vara härliga människor som du träffar i bassängen!

Skrivet av: Bim den26 juni 2006 11:50

Post a comment
Remember Me?