« Skryt och skrävel | Huvudsidan | Livstecken igen »

21 maj 2006

En så'n trist dag!

FY VAD LÅNGTRÅKIGT DET VARIT I DAG! Har inte fått ändan ur vagnen att göra något vettigt på hela dagen fast jag steg upp relativt tidigt. Jag har visserligen slabbat av toaletterna och Woffegubben har dragit runt snabeljohan. Jo, jag har varit och handlat lite inför min, Annas och Puslingarnas så kallade semester men utöver det nada... Eller jaa, jag har slängt ihop några luncher för nästa vecka också. Jisses, det är kanske inte så illa ändå.
Fast, det finns ju tusen och en sak jag borde fått gjort den här helgen men inget av det lär gå ifrån mig, tyvärr! Jag borde ha förberett nästnästa vecka då jag ska vara på konferens måndag och tisdag och sedan på tjänsteresa resten av veckan. Jag borde också ha förberett ett styrgruppsmöte som jag ska hålla i morgon bitti...und så weiter und so weiter...
Jag har inte varit på gymmet sedan tidigt i veckan - hela helgen har gått utan ett endaste besök där. Har helt enkelt inte lyckas förmå mig själv. Inte ens en liten promenad har det blivit.

Klart står dock att det jag inte fått gjort under dagen i dag lär inte bli gjort i kväll heller så nu går jag och sätter mig framför dumburken och surar tills dess att ögonen ramalar ihop. Dock inte så länge då jag ska vara tidigt på jobbet i morgon eftersom vi ska göra en uppgradering av vår webtjänst.

Skrivet av Angela Müller den 21 maj 2006 20:08

Kommentarer

Skönt att höra att även du kan vara lite "lat" ibland! Själv så har jag inte varit på gymmet på flera månader nu! Och den här veckan så blev det bara en enda promenad! ;-)

Skrivet av: Bim den21 maj 2006 20:59

Fick ni åkt och satt vagnen i Varberg då?
Jag tycker det låter som du gjort en hel del idag i alla fall.

Här har det varit lugnt... Klippt killarna, lagat mat och diskat.. det är allt... Skönt :)

Skrivet av: Petra den21 maj 2006 21:13

Bim> OM jag kan - det är jag en riktig expert på minsann ;-)

Skrivet av: Angela den21 maj 2006 22:56

Petra> Nä, inte det heller. Vi tar det i morgon efter jobbet...

Skrivet av: Angela den21 maj 2006 22:58

---> Angela: Njae, jag tycker faktiskt inte att du verkar var någon expert på att lata dig! ;-)

Skrivet av: Bim den22 maj 2006 15:44

Håll ut! Det är snart semester. Sommar, sol och salta gubbar...

Skrivet av: Christopher den24 maj 2006 07:45

Angela! Ingen uppdatering på fyra dagar nu! Var håller du hus? Jag saknar dig! *Kram*

Skrivet av: Bim den24 maj 2006 19:07

Eller tre dagar är det nog... ;-)

Skrivet av: Bim den24 maj 2006 19:13

Post a comment
Remember Me?