« Bokslut april 2006 | Huvudsidan | Att det kan vara så vackert! »

4 maj 2006

Cykeln kom i alla fall med...

SNACKA OM ATT BLI SNOPEN i morse när vi kom till Valhalla visade det sig att jag hade glömt min baddräkt! Men hallå!? Förmodligen var det för mycket med det praktiska kring cykelturen hem i eftermiddag som ställde till det. Nåväl, det blev visserligen ingen simtur men jag packade av cykeln från bilen och tog mig så sakteliga till jobbet cyklandes istället. Ingen långtur precis men jag cyklade utmed Mölndalsån fram till Stampen där jag sedan tog vänster, 2.8 km och 11 minuter...

Dagens album Back To Bedlam med James Blunt

Skrivet av Angela Müller den 4 maj 2006 10:12

Kommentarer

Tack för i förrgår får man väl säga :) Har inte riktigt haft ro att sätta mig framför datorn förräns nu, brorsan blir så stressad när jag använder den. Det var verkligen jättekul och trevligt. Hoppas vi ses snart igen, kram. C.

Skrivet av: Christopher den 4 maj 2006 11:41

Christopher> Ja, det var en härlig kväll och jag hoppas också att vi får chans att ses snart igen. Kanske men hela familjen nästa gång så vi får träffa den äkta halvan och prinsessan. Trevlig hemresa nu och en jättebamsekram för att inte säga MEGA-kram.

Skrivet av: Angela den 4 maj 2006 13:52

Äh, baddräkter är för fegisar!

Skrivet av: Bloggblad den 4 maj 2006 15:46

Boggblad> Japp och fetknoppar ;-) Så därför törs jag inte beträda simhallen utan. Jag kan se framför mig hur Den Grymme Badmästaren ringer polisen och jag åker fast för förargelseväckande utseende...Hujedamejjen!

Skrivet av: Angela den 4 maj 2006 18:54

Hihi! Elva minuter! Lagom cykelsträcka! ;-)

Skrivet av: Bim den 5 maj 2006 19:39

Bim> Ja vaför inte! 11 minuter om dagen...det blir snart en timma ;-)

Skrivet av: Angela den 5 maj 2006 21:00

Ja, allt är ju bättre än ingenting! ;-)

Skrivet av: Bim den 5 maj 2006 21:41

Post a comment
Remember Me?