« Små nätta steg | Huvudsidan | Arbetslägerhelg »

21 april 2006

Stockholm here we come

EFTER SIMNINGEN i morse promenerade jag till jobbet. Solen tittade fram och var på sitt bästa humör trots att vi hade minusgrader i natt och även när vi for hemifrån så var över 2 minusgrader och ganska kyligt. Men när jag hade simmat min kilometer var det över och solen hade jagat iväg Kung Bore.

Ett kort möte på morgonkvisten och sedan lite spring fram och åter så var det då dags att åka till Borås på studiebesök. Ett mycket intressant möte med entusiastiska människor.

När vi var klara vid 15-tiden åkte mina kollegor hem och jag stannade kvar och inväntade Woffegubben som kom farandes. Det var ingen mening för mig att åka de fyra milen tillbaka till Göteborg när vi ändå skulle passera Borås på väg upp till Stockholm.

Halvfyra svängde Woffe in efter vägkanten och hämtade upp mig. Vi stannade sedan vid Brahe hus och fikade och efter det var det full fart igen. 19.45 svängde vi in på Steffanies gata och packade in vårt pick och pack.

Resan gick bra och det var skönt att få köra i dagsljus hela vägen. Det var länge sedan sist! Jag körde från Borås och Woffe, som ju hade jobbat hela dagen, slumrade tidvis vid sidan om mig.

Nu väntar vi bara på att Steffanie ska anlända med tåget från Lund. Ett tag övervägde vi om vi skulle ta vägen om Anna, Oskar och De 16 tassarna men vi konstaterade att dom inte var hemma så då körde vi istället raka vägen till målet för resan.

Jag uppdaterar med via uppkoppling med mobil så det blir inget långrandigt den här helgen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 21 april 2006 21:05

Kommentarer

Men varför körde ni inte förbi Öeeerobroooo? :)

Skrivet av: Christopher den21 april 2006 22:53

Coolt att uppdatera via mobil! ;-)

Skrivet av: Bim den21 april 2006 23:44

Christopher> Vi körde över Jönköping eftersom jag var i Borås på dagen. Men nästa gång!

Skrivet av: Angela den22 april 2006 13:58

Bim> Coolt och coolt, det är i alla fall långsamt och dyrt ;-)

Skrivet av: Angela den22 april 2006 14:01

Brahehus, där fikade vi alltid förr, men nu har vi bytt till Gyllene Uttern som är helt makalöst trevligt med god mat och gott kaffe+bröd. Minst ett par gånger per sommar passerar vi INTE där utan att äta eller fika.

Skrivet av: Bloggblad den22 april 2006 16:07

Bloggblad> Man tackar för tipset, i längden blir kul att variera sig även om det nu är fint vid Brahehus.

Skrivet av: Angela den23 april 2006 17:39

Post a comment
Remember Me?