« Sanslöst | Huvudsidan | 30 75 30 »

8 april 2006

Att dra sig till minnes

JAG HAR GÅTT OCH FUNDERAT PÅ ÄGGULORNA som blev över då jag bakade Bröllopstårtorna häromdagen. Ett förslag är ju att göra äggtoddy men jag kan inte skryta med att jag skulle klara av att göra det så här rakt upp och ner. Då kom jag att tänka på en present jag fick för n ä s t a n tio år sedan, i alla fall nio ;-)

1_drinkbok.jpg

Från...

2_langesedan.jpg
(Kan avslöja att jag har namnsdag på julafton och Tussen är/var Annas kisse som numera bor i himlen.)

Jodå, visst fanns det recept på äggtoddy...

3_aggtoddy.jpg

Nu ska vi ju visserligen åka till gymmet och lyfta lite skrot så det kanske inte är så lämpligt att avnjuta äggtoddy just nu. Sedan har jag ingen Jamaicarom men väl två andra soreters rom...

5_bacardi.jpg

Vad är skillnaden? Är det något där ute i cyberspacet som vet? Kan man göra äggtoddy på någon av ovanstående?

Men innan vi drar i väg till gymmet så ska några av mina raringar få sig en dusch så hinner dom "droppa" av lagom till vi kommer hem så jag kan ta nästa omgång...

4_blommor.jpg

Så om ni nu hör ett himla liv från himlavalvet så räds icke det är bara änglarna som klappar händerna för att mina orchideer äntligen blir av med vinterns damm...

Skrivet av Angela Müller den 8 april 2006 10:47

Kommentarer

Man kan göra toddy på allt, behöver inte ens ha ägg. Äsch, det går att dricka rätt ur flaskan... Vem är det som ska gifta sig förresten? Jag har nog missat något känner jag.

Skrivet av: Christopher den 8 april 2006 12:34

Christopher> Nädå, du har inget missat. Tårtorna jag bakar heter bröllöpstårta men kräver inget bröllop för att man ska få äta dem ;-) Det var dessa tårtor jag bakade i veckan, en för gårdagen och en som ligger i frysen tills vi ska träffa barnen.

Skrivet av: Angela den 8 april 2006 16:09

Blev det någon äggtoddy då? Det har jag inte druckit sedan i min ungdom för länge, länge sen... Och jag har för mig att det var rätt så äckligt... ;-)

Skrivet av: Bim den 9 april 2006 08:53

Bim> Ja, jag gjorde äggtoddy efter receptet och det blev jättegott. Ganska sött förstås så man kan ju inte sörpla i sig några mängder men gott var det. Och nyttigt ;-)

Skrivet av: Angela den 9 april 2006 09:00

Och om man törs vara lite fräck också så kanske det är bra för Woffe att dricka äggtoddy en lördagskväll! ;-)

Skrivet av: Bim den 9 april 2006 17:29

Bim> ;-) Kanske det... Klart du får vara llite fräck!

Skrivet av: Angela den 9 april 2006 18:47

Vad bra då! ;-) :-)

Skrivet av: Bim den10 april 2006 19:19

Post a comment
Remember Me?