« Att dra sig till minnes | Huvudsidan | Fjärde omgången »

8 april 2006

30 75 30

NEJDÅ, DET ÄR INTE MINA personliga mått hur mycket man än önskar det. Det är inte heller antal miljoner på banken ;-O

Nej, det är mycket simplare än så...30 minuter uppvärmning på löpbandet, 75 minuter styrka och avslutningsvis 30 minuter motion åter igen på löpbandet.

Vet någon människa var man kan få tag i mycket små flytvästar eller simringar? Här har det nämligen vräkt ner regn hela dagen och nu håller mina stackars krokusar på att drunkna i trädgården?

När vi kom från gymmet var det dags att påbörja middagsstöket. Precis så bir det när man inte får ändan ur vagnen förrän halva dagen redan passerat!

Som tur var var annanasen slut härhemma så jag blev tvungen att ta mig en promenad till affären vilket i sig gjorde att jag klarade 10 000-gränsen på stegeriet i dag. Annars hade jag inte klarat det. När vi kom från gymmet visade nämligen fanskapet knappa 9 500!

Till middag i dag blev det en favorit i repris, Kassler i två varianter (en vanligt köttvariant och en gjord på kalkon) med annanas och ost som gratineras i ugnen och därtill serveras potatisgratäng...

6_dagensmiddagj.pg.jpg

När det blev klart var det bara att sätta sig ner och frossa...

7_dagensmiddagklar.jpg

Och nu blir det inte så mycket mer för nu ska vi jäsa vid dumburken resten av kvällen med rester av tårta och bakverk sedan i går. Äggtoddyn kanske också blir av.

Vi har tre filmer att välja mellan.
Queen Sheba's Pearl, en fil av Colin Nutley,
Vinnare & Förlorare en komedi av Kjell Sundvall samt
Guds Stad med orden "Om du slåss kommer du aldrig att överleva om du flyr kommer du aldrig undan (ungefär som man känner varje dag när man ska till jobbet).
Den handlar om ett bostadprojekt i Brasilien där man får följa ett flertal personer och deras öden.

Stegmätaren har nu stannat för i dag, och det lär inte bli så många fler liggandes i soffan, på 11 882 steg. En av två dagar denna vecka jag lyckats komma över 10 000!

Skrivet av Angela Müller den 8 april 2006 19:07

Kommentarer

Hej!
Inte vill du väl ha DE måtten; 30 (över bysten)75 (runt midjan) och 30 (höfterna)? Det borde se ut (som en visserligen mycket liten) tunna..!
Förresten, GRATTIS i efterskott! Kram

Skrivet av: Snurran den 8 april 2006 20:06

Queen Sheba's Pearl är långtråkig som attan, Guds stad har jag hört ska vara riktigt bra.

Skrivet av: Christopher den 8 april 2006 20:06

Vilken mumsig mat :)
Ang. filmerna har jag inget tips att ge för vi har inte sett någon av dem. Men ska se The Wedding Date när sonen somnat... När nu det blir *ler*

Skrivet av: Petra den 8 april 2006 21:11

Snurran> Nej, det hade kanske inte varit så lyckat det heller. Tack för gratulationerna. Läste om att din son också nyss fyllt år i din blog på Lunar. Kul att höra från dig! *Kram*

Skrivet av: Angela den 8 april 2006 21:31

Christopher> Njae, vet inte om jag håller med dig där men å andra sidan gillar jag allt som Colin gjort. Är mycket fascinerad över en engelsman, med bara 12 år i Sverige, som kan träffa så rakt på spiken när det gäller detta land. Att han sedan har haft lyckan att träffa en så vacker hustru imponerar mig ändå mer ;-)
OK, då tar vi Guds stad nu då...

Skrivet av: Angela den 8 april 2006 21:35

Petra> Ja, maten var god så nu står magen ut i fyra hörn...Hoppas prinsen somnar medans ni fortfarande orkar titta ;-)

Skrivet av: Angela den 8 april 2006 21:37

---> Angela: "Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år!" Jättemånga stora, hårda och varma kramar på din födelsedag som jag givetvis lyckades missa... --- Maten ser som vanligt underbar ut, och jag måste ju också säga, med risk för att vara tjatig, att jag älskar dina bildserier! Speciellt när det gäller matlagning och bakning! --- Vilken film blev det då, och hur var den?

Skrivet av: Bim den 9 april 2006 08:51

Bim> Åh, tackar tackar! Det blev först Colin Nutleys som jag tyckte mycket om och sedan påbörjade vi Guds stad som vi inte sett klart ännu. Det är ett ruskigt tempo i den och mycket tragik. Det är ju en faktafilm som handlar om verkligheten, den krassa verklighet som betyder knark och inbrott i en aldrig sinande ström. Det handlar om Rio de Janeiro.

Skrivet av: Angela den 9 april 2006 08:57

Ja, Colin Nutleys filmer är ju alltid ett säkert kort!

Skrivet av: Bim den 9 april 2006 17:27

Post a comment
Remember Me?