« Blöt blötare blötast | Huvudsidan | Äsch! »

28 mars 2006

Lika trist som vanligt

JAG SNODDE BILEN OCH ÅKTE TILL GYMMET! När man inte ska med (läs Woffe) får man åka buss hem ;-) Jag kan inte med den godaste viljan i världen påstå att jag kände någon större lust för att gå till gymmet i dag. Dock vet jag hur det brukar vara. Kommer man väl dit så känns det ändå ganska OK.

Någon större variation bli det inte så det blev som vanligt 20 minuter uppvärmning på löpband, 65 minuter styrka och avslutningsvis 60 minuter motion på löpbandet. Jag hade en svag tanke om jag skulle motionscyklat lite, åtminstone en kvart, för tillvänjningen av sadel mot en viss kroppsdel inför cykelsäsongen (som snart borde vara här). Men jag övertalade mig själv (och det var inget som helst motstånd till övertalningen) att jag inte behövde göra det...i alla fall inte i dag!

Nu ska titta färdigt på den film som vi påbörjade i går kväll. I hennes skor med Cameron Diaz, Toni Colette och Shirley Maclaine. Lite smårolig och ganska mysig.

Dagens steg stannar på 16 289 men då är 1 920 omräknade från den ynka femhundringen jag fick till i simhallen i morse...

Skrivet av Angela Müller den 28 mars 2006 20:52

Kommentarer

I hennes skor såg vi i lördags och den var himla bra. Sorgsen, glad och fnittrig på samma gång :)

Kramis Petra

Skrivet av: Petra den28 mars 2006 21:27

Och du är SÅÅÅÅ duktig!

Skrivet av: Bim den28 mars 2006 22:08

Petra> Ja, det är skönt med filmer som är lagom engagerande tycker jag. Det är bedrövligt att behöva sitta med skottsäker kudde en hel film ;-)

Skrivet av: Angela den29 mars 2006 08:03

Bim> Tack, men det går nog snart över. Du vet när våren kommer så har jag inte tid för det föbas.... gymmet. Då är det trädgården som gäller ;-)

Skrivet av: Angela den29 mars 2006 08:05

Post a comment
Remember Me?