« Hemvägen | Huvudsidan | Lika trist som vanligt »

28 mars 2006

Blöt blötare blötast

DET BÖRJADE INGET VIDARE I MORSE då jag upptäckte, vid ankomst till simhallen, att jag glömt mina simglasögon. Anledningen till det var att jag hade packat om i en mindre väska eftersom Woffegubben skulle tvätta bilen i stället för sig själv. Det innebar alltså att jag skulle släpa väskan gåendes från Valhalla. Därav den mindre storleken. Visserlligen går jag alltid från Valhalla men utan väska som jag skickar med färdtjänsten (Woffe).

Nåja, jag gjorde ett tappert försök till simning men gav upp efter femhundringen. Då var ögonen grumliga så det räckte och blev över. Linser och simhallbad är ingen bra kombination. I och för sig är det verkligen en rejält grå dag så det finns inte så mycket att se men det blir lite irriterande.

På väg från Valhalla, nästan framme vid jobbet, kom nästa kalldusch. En bil brötade rakt in i en jättevattenpöl med full sula och blötte ner h e l a mig och vattnet var k a l l t! Jag hade visserligen paraply för det spöregnade men det gav ynkligt skydd från vatten som angriper underifrån.

Sedan dess har jag hållit mig stilla på min plats och bara försiktigt förflyttat mig när jag varit tvungen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 28 mars 2006 14:00

Kommentarer

Du skulle ha stannat kvar i sängen i morse...

Skrivet av: Bim den28 mars 2006 18:15

Bim> Ja, det hade nog varit det bästa och varmaste ;-)

Skrivet av: Angela den28 mars 2006 20:20

Jag tycker verkligen att kalla vattenpölar i närheten av trottoarer borde förbjudas, och jag är verkligen ingen vän av förbud men.....
Hoppas då att kvällen bjöd på varmare skönare stunder. Kram

Skrivet av: Lotta den28 mars 2006 20:47

Lotta> Jodå på gymmet var det svettigt värre ;-)

Skrivet av: Angela den28 mars 2006 21:08

Post a comment
Remember Me?