« Ombytta roller | Huvudsidan | Dubbelt så lång tid »

6 februari 2006

Ur led är vädret

EFTER ATT DET HADE TOKSNÖAT NATTEN TILL I DAG tog det givetvis mycket längre tid i morse att ta sig fram. Trots att vi åkte en kvart tidigare än vi brukar så hann ingen av oss simma i morse! Sedan frampå morgonkvisten började det ösregna, men hallå!

Vi åkte lite tidigare från jobbet både Woffegubben och jag för att hinna till frisören och hade sedan planer på en promenad. Glöm det snabbt! Det går inte att gå eftersom regnet gjort att översta lagret av snö visserligen simmar omkring men under är det blankis!

Nä, vi åkte raka vägen hem efter klippning och surade och på den vägen är det! Nu är tempraturen mot nollan så i morgon bitti blir det säkert himla kul ;-(

Dagens stegeri slutar på 5 205!? Nu blir det sängen och en god bok! Eller förresten god och god - den handlar om glykemiskt index så det blir nog lätt att hålla sig för skratt...

Skrivet av Angela Müller den 6 februari 2006 19:39

Kommentarer

Våren känns långt borta.
En bok om GI skulle få mig att somna direkt :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger den 7 februari 2006 14:38

Annica> Precis vad jag gjorde också ;-)

Skrivet av: Angela den 7 februari 2006 21:10

Äter du efter GI-metoden nu?

Skrivet av: Bim den 9 februari 2006 18:26

Bim> Nej, inte egentligen. Tycker bara att det låter lite intressant och köpte flera böcker för flera år sedan som jag aldrig tagit mig tid att läsa. Provar gärna något kul recept om jag hittar, t ex Dinkelpannkakorna ;-) Jag är ju som du vet vegetarian och får ofta järnbrist (vilket i och för sig blilvit bättre sedan jag började äta kyckling) så det är nog mer för att lära mig att äta bra mat och bra råvaror.

Skrivet av: Angela den 9 februari 2006 21:50

Okej! Ja, kunskap är ju aldrig fel!

Skrivet av: Bim den11 februari 2006 15:01

Post a comment
Remember Me?