« Vilodag igen! | Huvudsidan | Några frågetecken att räta ut »

3 februari 2006

Som vanligt...

KAN MAN NÄSTAN SÄGA NU, åtminstone denna veckan, promenerade jag efter jobbet tills dess att Woffegubben hann i kapp mig. Ungefär som vanligt (också) så blev det vid Bilia i Sävedalen. Därefter åkte vi raka vägen till gymmet.

20 minuter uppvärmning, 75 minuter styrka och sedan fick det vara bra. Och eftersom jag simmade 1500 meter i morse så känns det som godkänt att jag inte motionscyklar nu i kväll. Undrar just vad jag ska skylla på i morgon då det varken är simning, promenad eller gym?? Tips härom mottages tacksamt...

Dagens stegeri visar 16 038 och räknar jag om och lägger till simningen i morse så blir slutresultatet 20 838. Det är tur att jag ligger lite plus på stegräknaren för jag vet ju av erfarenhet hur det brukar vara på helgerna (jag brukar vara glad om jag kommer upp över tusenstrecket) och stegandet!

Skrivet av Angela Müller den 3 februari 2006 22:32

Kommentarer

Jag har ett tips: skaffa helghund ;-) En massa steg blir det då... :-)
Ha en riktigt bra helg, för det ska jag ha!
Kram!

Skrivet av: Lilla Mysan den 3 februari 2006 23:51

Jag tycker att du verkligen ska unna dig en vilodag om du känner att du behöver en! Ha en riktigt trevlig helg! Stor kram från Britt-Marie.

Skrivet av: Bim den 4 februari 2006 09:04

Lilla Mysan> Ja, jag förstår på dig att det är full rulle. Undrar just bara vad man får tag i en dito ;-) Med önskan om en fin helg till dig oxå! *Kram*

Skrivet av: Angela den 4 februari 2006 15:52

Bim> Njae, jag känner väl inget större behov av vila men det blir alltid mindre steg på helgerna för det är så mycket annat att göra som inte genererar några steg att tala om. I dag har jag t ex jobbat (visserligen hemifrån) och att sitta framför en skärm ger inte många steg precis. Synd att det inte finns någon omräkningstabell för datorarbete ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 4 februari 2006 15:56

Du får sälja motionscykeln, och så köpa ett gångband istället. Och så ställer du datorn vid handtagen, och jobbar gående! ;-)

Skrivet av: Bim den 4 februari 2006 16:10

bim> Hoppas inte min chef läser din kommentar ;-O

Skrivet av: Angela den 4 februari 2006 17:24

Men det kanske går att fästa en platta på styret på cykeln också! ;-) ;-)

Skrivet av: Bim den 4 februari 2006 21:40

Post a comment




Remember Me?