« Som vanligt... | Huvudsidan | Steglös »

4 februari 2006

Några frågetecken att räta ut

MED ANLEDNING AV DEN BLOGGTRÄFF I GÖTEBORG 9 mars, som jag skrev några rader om, så tänker jag här och nu räta några frågetecken kring träffen.

Bloggliv och Arkeologen undrade varför bloggträffen nödvändigtvis måste infalla på en torsdag och inte fredag eller lördag?

Och anledningen till just detta datum och denna veckordag är att min medarrangör Kulturbloggen är boendes i Stockholm men är Göteborgare och råkar befinna sig i Göteborg precis då.

Lilla Mysan undrade varför allt roligt ska ske när hon pluggar som värst och inte har tid att komma.

Då säger jag att vi fixar en ny bloggträff i Göteborg längre fram på lämplig veckodag och årstid så kan kanske både Bloggliv och Arkeologen samt Lilla Mysan komma.

Flärdskrivaren påstår att han inte bloggar utan skriver nätdagbok samt att han är en tyst och tråkig person vilket varken jag eller någon annan tror på.

Definitionen på Blog är uppdateringar i kronologisk bakvänd ordning! Om man sedan envisas med att kalla det nätdagbok, dagbok eller vad tusan man nu vill kalla sin blog så är det i alla fall en blog. Därmed basta!

Kryptoblog säger att han är Göteborgare men inte skriver om Götet och undrar om man kvalar in...

Självklart! ALLA är välkomna vare sig man bor i Göteborg eller Någon Annan Stans eller vad man nu avhandlar för ämnen i sin blogg! Ju fler vi blir ju roligare är det!

R2 har dejtat med sig Eponine blog vilket ska bli fantastiskt roligt. R2 föreslog att vi skulle hålla till på Bishop Arms vilket är ett alldeles utmärkt förslag. Tror jag ska kika in där i lagom tid innan träffen och kolla runt lite, kanske provsmaka ölen (?!) så att den verkligen duger för oss ;-)

MEN, nog finns det väl fler bloggare i och omkring Göteborg som skulle kunna komma? Hör av er vetja och boka in några timmar kvällen 9 mars!
Och man måste inte dricka öl! Det går lika bra att prata några timmar med vatten, vin eller cola i glaset. Vill man äta gör man det och vill man inte äta så gör man inte det. Med andra ord: Var och en bestämmer alldeles själv vad man vill inmudinga denna kväll!

Skrivet av Angela Müller den 4 februari 2006 16:10

Kommentarer

För min del passar det när som helst, men helst ska man ha lite pengar i kassan då det kostar en del att ta sig till Götet. Men från den 7 maj finns jag på Gotland för utgrävning för en månad framöver, så då kan jag inte.

Ha det bra!

Skrivet av: Linnea den 4 februari 2006 17:58

Du är så tuff morsan, värsta partyfixaren :-D

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den 4 februari 2006 18:58

Linnea> Oj, det låter spännande! Vi får väl se om det kan gå att ordna något innan eller kanske efter. Hur länge blir du kvar på Gotland?

Skrivet av: Angela den 4 februari 2006 19:28

Anna> Tack :-O ..Ja, just...Ila och Boris bloggar ju. Fast det blir knivigt att få in dem på krogen. Får ta en egen bloggträff med dem ;-) Men du kan ju komma med förstås?

Skrivet av: Angela den 4 februari 2006 19:31

Tja, där är ju Tintelin, Larsson, Bella och två ex-bloggare i Gbg-området som jag känner till (och några till).

Skrivet av: Jontas den 4 februari 2006 20:01

Jag blir på Gotland mellan den 7/5-3/6, dvs ca en månad *kommer att sakna Daniel rätt ordentligt, antar jag* Sen blir jag hemma under sommaren, och hela sept och halv okt blir det återigen Gotland för ny grävning. Självklart kommer jag att blogga om allt jag kommer att uppleva, så det är bara att hålla utkik!

Skrivet av: Linnea den 4 februari 2006 20:32

Jontas> Så bra att du vet fler! Lobbar du dem lite? Dom läser säkert inte min dagbok...

Skrivet av: Angela den 4 februari 2006 20:44

Linnea> Ja, men då kanske vi skulle ta en sommarbloggträff. Kan ju vara kul för då finns det fler aktiviteter i Göteborg för dem som kommer långväga ifrån. Klart att jag kommer att titta in hos dig och läsa om dina upptäckter!

Skrivet av: Angela den 4 februari 2006 20:46

Hej!

Både Bella och jag kan tänka oss att titta förbi om inget oförutsett händer. Vi håller koll på den här sidan för vidare information. Är det tänkt att ev mat ska förbeställas?

Vi återkommer...

Skrivet av: Larsson & Bella den 5 februari 2006 09:50

Finns det några tider satta för Bishop Arms träffen?

Skrivet av: Markus den 5 februari 2006 13:10

Larson & Bella> Om ni önskar förbeställd mat så kan jag fixa det. Jättekul om ni kommer!

Skrivet av: Angela den 5 februari 2006 15:07

Markus> Nej, men jag antager att de flesta av oss jobbar till omkring 16-tiden så varför inte bestämma här och nu att man droppar in runt 17.00 och framåt?

Skrivet av: Angela den 5 februari 2006 15:09

Angela> Det behövs inte, vi undrade bara lite allmänt. Vill vi äta löser vi det där och då. Som det ser ut nu dyker vi upp vid 17-snåret, men vi kan tyvärr inte vara kvar så länge.

Skrivet av: Larsson & Bella den 5 februari 2006 21:31

Larsson & Bella> Det ska bli jättekul att få träffa er, kort eller lång tid ;-) Jag återkommer med mer detaljer närmare inpå deadline.

Skrivet av: Angela den 6 februari 2006 09:59

Jag kan vilken tid som helst från eftermiddagen och framåt. Boka ni en tid så kommer jag.

Skrivet av: RS (fd Chadie) den10 februari 2006 15:01

RS> Jättebra! Som jag nämnt förut så återkommer jag med detaljerna närmare inpå.

Skrivet av: Angela den10 februari 2006 15:41

Post a comment
Remember Me?