« Som en klubbad! | Huvudsidan | Cykeltur igen »

11 februari 2006

Skitakuten ;-)

EFTER FRUKOST PÅ HAVREGRYNSGRÖT åkte vi till gymmet. Solen visade sig verkligen från sin soligaste sida och jag bestämde mig redan på väg till gymmet att jag skulle promenera hem därifrån när vi var klara.

Det blev 15 minuter uppvärmning på trappmaskinen och sedan 65 minuter styrka. Eftersom jag skulle promenixa hem så hoppade jag motionsdelen i dag.

Precis utanför gymmet flyter Säveån stilla...

1_utanfor.jpg

Man kan se den från det utrymme där motionscyklar och en del av löpbanden är placerade på gymmet. Och givetvis huserar det simfåglar här...

2_Fullmed.jpg

Förstår att dom behöver gå upp och värma sig i bland ;-)

3_uppibland.jpg

Japp, så har jag nu nått Stenkullen. Det är precis här jag brukar hoppa av Färdtjänsten när jag går min "sjuochenhalva" hem...

4_Stenkullen.jpg

Bara sju km kvar hem...

5_bara7kvar.jpg

Utefter Stenkullevägen på väg hem är det näst intill bara åkrar och öppna landskap. Jag ser dock att solen har inte lyckats "värma" upp skogsbiten så pass att den vita rimfrosten gått bort...

6_solen.jpg

När jag passerade min kompis Eurasiern hade jag nog förväntat mig en utskällning. Det var ju, om inte annat, evigheter sedan jag passerade honom sist. Men han iddes inte resa sig upp från sin plats i solen...

7_kompissolar.jpg

Ja, sedan skulle jag nog avsluta berättelsen om min promenad hem men för tusan...jag bjuder på resten också ;-) Jag kom bara någon kilometer till efter "kompisen" för sedan blev jag så nödig så jag blev helt enkelt tvungen att ringa efter skitakuten (läs Woffegubben) som snällt kom och hämtade mig strax före kyrkan i Gråbo. Och det var nog tur det!
Fruktansvärt pinsamt men sådant är livet! Det blev alltså bara 7.5 km istället för 11 som var beräknat. Men jag fick ändå ihop mina steg, 10 897...

Skrivet av Angela Müller den 11 februari 2006 16:20

Kommentarer

Hahaha! Du är rolig du Angela! Och du kan verkligen bjuda på dig själv! ;-) Men skitproblem är ju verkligen inga skitproblem! Så jag förstår att du fick lov att ringa Woffe! Jättefina bilder förresten! :-)

Skrivet av: Bim den11 februari 2006 18:19

Bim> Så rätt så rätt! Det är ingen liten sak att gå och vara skitnödig samtidigt ;-) Förhoppningsvis ska bilderna snart vara utan vita inslag ;-)

Skrivet av: Angela den11 februari 2006 18:55

Ja, jag är så fruktansvärt trött på alla vita bilder... Även om de i och för sig är vackra! Nu vill jag ha GRÖNA bilder!!!

Skrivet av: Bim den11 februari 2006 22:54

A woman's gotta do what a woman's gotta do!

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den11 februari 2006 23:47

Bim> Ja, jag kan tänka mig att vi hoppar över vintern från och med i år och tittar på våra gamla kort om vi av någon outgrundlig anledning skulle vilja se snö någon gång mer i livet ;-)

Skrivet av: Angela den12 februari 2006 09:03

Anna> Så kan man förstås uttrycka saken. Tur att man har en väl fungerande färdtjänst ;-)

Skrivet av: Angela den12 februari 2006 09:04

Post a comment
Remember Me?