« Bokslut - januari 2006 | Huvudsidan | Här finns en Expert! »

1 februari 2006

Märkligt tomt

LIVSENERGIN SOM BÅDE ÅTERKOMMA, nu när ljuset faktiskt börjar märkas där ute i "kolsvaretet" och med det faktum att januari är till ända, lyser med sin frånvaro. Humöret är i bottenläge utan att jag vet varför. Det är till och med så att jag känner mig nere.

Allt jag gör går på rutin och det tycks inte hända något kul. Det känns inte som om jag har något att skriva om heller bara alla förbaskade motionspass hitan och ditan.
Det kanske är dags för en paus?

Skrivet av Angela Müller den 1 februari 2006 14:38

Kommentarer

Angela! Jag förstår att du känner dig nere! Det gör jag också ibland, fast jag inte har någon anledning. Men det är bara denna hemska årstid som gör oss så här. Men härda ut! Snart kommer våren! Och snälla... sluta inte att blogga! Jag tycker alltid din blogg är kul att läsa! Även när du "bara" skriver om din motion! Allas bloggar är så: roliga ibland och lite mindre roliga ibland... Min är definitivt också så! Men, känner du för en paus, så ta du en! Men jag kommer att sakna dig jättemycket! Stor, varm, hård kram från Britt-Marie!

Skrivet av: Bim den 1 februari 2006 17:58

Jag tycker själv illa om hurtfriska tillrop när "det är som det är", så jag tänker inte ge dig några såna. Jag vill bara säga att jag tänker på dig och ger dig en kram, om än virtuell, om du vill ha en!
KRAM

Skrivet av: Lilla Mysan den 1 februari 2006 20:52

Bim och Lilla Mysan> Ni är så goa! Det är skönt att höra att jag inte är ensam om mitt tillstånd. Ett stort tack och kram till er båda!

Skrivet av: Angela den 1 februari 2006 21:40

Jag förstår precis vad du pratar om. Februari är en enda lång transportsträcka till mars. Fy bubblan!

Skrivet av: steffanie den 2 februari 2006 07:43

Steffanie> Förhoppningsvis kan man lura detta tillstånd nästa år genom att vara i varmare och ljusare land några av de värsta veckorna ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 2 februari 2006 11:22

Och det blir förhoppningsvis samma för mig nästa år! :-) :-) :-)

Skrivet av: Bim den 2 februari 2006 18:25

Bim> Japp! Då lurar vi depressionerna ;-)

Skrivet av: Angela den 2 februari 2006 21:34

Precis! ;-)

Skrivet av: Bim den 3 februari 2006 19:37

Post a comment




Remember Me?