« I morgon | Huvudsidan | Ännu ett år till ända »

30 december 2005

Dagen

OJ, DET VAR JOBBIGARE ÄN JAG TRODDE att jobba i dag. Kanske är jag ännu inte riktigt fit for figt men nu är i alla fall dagen till ända. Vi har flyttat i dag, två våningar upp, och det kändes stundtals som om jag borde gå och lägga mig ;-) Men nu är det färdigt och det blev riktigt bra med nya arbetsplatsen. "Alla" mina tre maskiner är inkopplade och 9 kartonger uppackade. Inte illa ändå. Att det gick så bra beror förstås på att det mesta var lugnt i dag. Många har tagit mellandagarna ledigt så det mesta flöt på som sig bör.
Nu åtestår bara omprissättningen och flytt av flödesmakiner på söndag men först ska vi skåla in det nya året så varför bekymra sig redan nu?!
Bilfärden till jobbet gick dock himla bra vilken jag hade lite onda aningar för i går kväll eftersom det vräkte ner snö.

På väg hem handlade vi lite nyårsmat och annan nödvändig skafferivara och även det gick det bra. Trodde ett ögonblick att det skulle vara "fullsatt" i affären men det gick ganska bra. Vi är ju goda medborgare och har börjat med självscanning i ICA-affären vilket jag länge var motsåndare till eftersom vi, kunder, inte har någon vinnig med det. Men när vi stod över en timma i kö för ett tag sedan så fick jag nog. Alla självscanningskassorna var tomma och där stod vi!
Så genom kassan gick det fort att få studs på några hundralappar ;-)

I kväll blir det TV för en gång skull! Vi ska titta på den omtalde svenska filmen Cups som lär vara rolig. Och som jag brukar säga ett gott skratt förlänger liver och käften!

Skrivet av Angela Müller den 30 december 2005 19:52

Kommentarer

Vad tyckte du om filmen "Kopps" då? Jag tycker att den är rätt kul! Även "Jalla, jalla" är också bra av samma gäng! *Kram*

Skrivet av: Bim den31 december 2005 13:43

Visst är det kul i den scenen när han kommer hem och ska ge katten mat? :-D
Gott nytt!!!
(självscanning verkar superkul, måste testa ngn gång)

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den31 december 2005 20:26

Anna>Hmm, jag hade nog somnat då ;-) Självscanning är straffet till mänskligheten - i alla fall de gånger de blir kontroll! *Gott nytt till alla 16 tassar och 4 människoben*

Skrivet av: Angela den31 december 2005 20:39

Post a comment
Remember Me?