« Dags igen | Huvudsidan | Dagen »

29 december 2005

I morgon

HAR JAG FAKTISKT TÄNKT MIG ATT jag ska infinna mig på jobbet igen. Frågan är bara hur vi ska ta oss dit?! Det snöar fortfarande så frågan är om vägarna ens är farbara till morgonen? Jag tänker i alla fall inte skotta mer i dag!

I vilket fall som helst känner jag mig mycket bättre i dag. Rösten har till och med kommit tillbaka, i alla fall i bland ;-) Ska försöka att inte prata för mycket för att skona den ännu en tid men det är lätt att säga och svårare att genomföra.
Men det är ju bara en dag kvar denna veckan om man inte räknar mitt nyårsdagsjobb förstås på söndag.

Skrivet av Angela Müller den 29 december 2005 22:51

Kommentarer

Hur gick det med bilkörning och med rösten i dag då?

Skrivet av: Bim den30 december 2005 18:24

Här skottar fastighetsägaren, eller rättare sagt: de hur in ett skottningsföretag.
Så jag kan inte skylla min lathet på något annat än att jag inte orkar gå ut i snön så mycket idag.
Det är skönast att sitta inne och kika ut på snön.

Skrivet av: RS (fd Chadie) den30 december 2005 18:38

Bim> Jovars, men riktigt mogen var jag nog inte. *Blev trött som en gnu* efter bara någon timma. Rösten däremot höll i sig hela dagen fast å andra sidan pratade jag inte så mycket. Vi har flyttat två våningar upp i dag så det blev mest bärande ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den30 december 2005 20:29

RS> Ja, det är samma här...fastighetsägaren som skottar ;-) Men något skottningsföretag är det inte aktuellt med. Det gjorde du alldeles rätt - i att sitta inomhus och njuta av snön!

Skrivet av: Angela den30 december 2005 20:33

Post a comment




Remember Me?